Fem virksomheder nomineret til årets praktiksted

11. april 2018 Uddannelse

Fem virksomheder er med i opløbet om titlen som Årets EASV-praktik, indstillet af de studerende på Erhvervsakademi SydVest,EASV.

Vinderen bliver kåret den 17. april og går videre til landsfinalen, der i år finder sted i LEGO House i Billund.

Hvert år rejser hundredevis af studerende på Erhvervsakademi SydVest,EASV, i Esbjerg og Sønderborg sig fra skolebænken for at prøve kræfter med det, nogle vil kalde det virkelige liv. I nogle måneder er de, som en vigtig del af deres uddannelse, i praktik i en virksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra EASV-kåring til landsfinale

De virksomheder, der stiller praktikpladser til rådighed, er i høj grad medvirkende til at styrke uddannelserne og til, at EASV kan opfylde sin ambition om at være tæt på erhvervslivet. Derfor skal virksomhederne hædres. Og det bliver de, når de studerende hvert år har mulighed for at indstille netop deres praktiksted til titlen som Årets EASV-praktik.

Det samme har de studerende på landets øvrige erhvervsakademier, og vinderen af Årets EASV-praktik går da også videre til den landsfinale, der i år finder sted i LEGO House i Billund. Her kåres Danmarks bedste praktiksted 2018 den 16. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men først skal Årets EASV-praktik findes. Det sker den 17. april, hvor de fem studerende, der har indstillet de nominerede virksomheder, har hver fem minutter til at pitche deres praktiksted foran et dommerpanel bestående af repræsentanter fra erhvervslivet og fra EASV. Her er en oversigt over de nominerede og et uddrag af de studerendes begrundelse for at indstille dem til prisen.

Tænk Rådgivningscenter

Heidi Pedersen læser finansøkonom på EASV i Esbjerg og har indstillet Tænk Rådgivningscenter. I indstillingen skriver hun blandt andet:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Praktikpladsen har hele vejen troet på, at jeg kunne løse opgaverne, og de har stillet fagpersoner til rådighed, som jeg kunne spørge om alt, jeg måtte være i tvivl om.Jeg har omsat rigtig meget teoretisk viden til praksis”.

Myprotein

Mikkel Borup læser markedsføringsøkonom på EASV i Sønderborg og var i praktik hos Myprotein i Northwich, England. I indstillingen skriver han:

“Jeg har fra dag 1 fået lov til at være en del af processen omkring, hvordan Myprotein skal udvikle sig fremadrettet. Mine kolleger har været utrolig hjælpsomme og tålmodige og de er blevet mine venner”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Schack Engel A/S

Morten Uldbæk læser teknisk manager offshore på EASV i Esbjerg og har indstillet M. Schack Engel A/S. I indstillingen siger han:

“Jeg har oplevet en udvikling, jeg ikke forventede under en praktik. Rent fagligt har jeg udviklet mig meget inden for flere fag. Dette skyldes bl.a., at jeg har carte blanche til at opstarte projekter, jeg finder interessante”.

Niels Winther & Co

Andrei Maierean læser international sales & marketing på EASV i Esbjerg og har indstillet Niels Winther & Co. I indstillingen skriver han blandt andet:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Takket være min teoretiske viden har jeg i løbet af min praktik kunnet give virksomheden input omkring et nyt marked og til at hjælpe dem med at komme ind på det og komme i kontakt med potentielle kunder.”

Ideahouse

Kristian Jacobsen Iversen læser datamatiker på EASV i Esbjerg og har indstillet Ideahouse. Han siger:

“Den generelle entusiasme, praktikvirksomheden udviste over for vores ideer, var fuldstændig fantastisk. På samme tid var de heller aldrig blege for at give konstruktiv kritik”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...