Ferhat Dersim Sahin fra BC Syd får en pris for at være en god klassekammerat

1. juli 2021 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Ferhat Dersim Sahin fra BC Syd er modtager af HK Sydjyllands Fanebærerpris, som uddeles til en elev, der har gjort en positiv forskel for studiemiljøet. Det skriver BC Syd i en pressemeddelelse.

Det er prismodtagerens lærere, der har indstillet ham til prisen. I begrundelsen, som er stilet til Ferhat Dersim Sahin, lyder det blandt andet:

”Du er et helt igennem ordentligt og sympatisk menneske, som kun ser det gode i andre. Du respekterer alle og deres forskelligheder, og har en positiv tilgang til alle mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du har en helt fantastisk evne til at huske folk for noget godt og er utrolig betænksom over for andre mennesker. Du er en virkelig god klassekammerat, som altid er positiv stemt over for dine medstuderende og underviserne, og du er derfor med til at skabe den gode stemning i klassen”.

Fanebærerprisen blev stiftet af HK Sydjylland sidste år og uddeles i forbindelse med årets dimissioner til en afgangselev på hver af områdets handelsskoler og andre uddannelser, der ofte vil lede til en stilling inden for HK’s område.

Artiklen fortsætter under annoncen

”I HK ved vi, at det gode arbejdsmiljø ikke kommer af sig selv. Det kræver en indsats at skabe et fællesskab, som alle kolleger trives i, og nogen bidrager mere end andre. Med Fanebærerprisen hylder HK unge mennesker, der allerede under deres uddannelse har vist, at de har, hvad der skal til, for at blive en ekstraordinært god kollega. Der er brug for dem på det arbejdsmarked, de nu skal ud på”, siger Ole Kjær, der er formand for HK Sydjylland.

Med prisen følger en Kay Bojesen-fanebærer og en check på 4.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...