Festlig dag: Statsskolens studenter får huerne på

22. juni 2021 Uddannelse
Mie Schmidt Jørgensen er klar til sabbatår
Mie Schmidt Jørgensen er klar til sabbatår

Tirsdag var en stor del af eleverne på Statsskolen til deres sidste eksamen – og straks efter de fik deres karakter, kunne familien sætte huer på de nybagte studenter.

“Og jeg er virkeligt glad for, at vores elever får lov til at slutte på den her måde”, siger rektor Ole Kamp Hansen til SønderborgNYT.

“De for en god forløsning og en god eksamen efter 1 1/2 år uden fysisk kontakt og nu kan de mødes og fejre deres eksamen”, siger rektor. En vigtig del af det at gå på en ungdomsuddannelse er samværet i hverdagene og også festerne.

“Det er jo i samspillet med hinanden, de lærer at være mennesker og får prøvet nogle grænser af, finder ud af, hvem de egentlig er”.

En af de mange glade studenter er Mie Schmidt Jørgensen, der tirsdag fik et 12-tal i mundtlig matematik.

“Jeg er fra 3. U og var på bioteknologilinen, som jeg valgte, fordi jeg vidste, den ville udfordre og det gjorde den bestemt også”, siger hun og tilføjer, at hun fik afprøvet virkeligt meget.

Nu er den nyslåede student klar til et sabbatår.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det skal bruges på at tjene så mange penge som muligt, så jeg kan komme til København og læse”, siger Mie Schmidt Jørgensen til SønderborgNYT.

Hvis der er nogen, som ser frem til, at studenterne skal danse om Alspigen, så kan Statsskolens rektor fortælle, at det kommer ikke til at ske.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...