Festlig dag: Statsskolens studenter får huerne på

Mie Schmidt Jørgensen er klar til sabbatår
Mie Schmidt Jørgensen er klar til sabbatår
22. juni 2021 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag var en stor del af eleverne på Statsskolen til deres sidste eksamen – og straks efter de fik deres karakter, kunne familien sætte huer på de nybagte studenter.

“Og jeg er virkeligt glad for, at vores elever får lov til at slutte på den her måde”, siger rektor Ole Kamp Hansen til SønderborgNYT.

“De for en god forløsning og en god eksamen efter 1 1/2 år uden fysisk kontakt og nu kan de mødes og fejre deres eksamen”, siger rektor. En vigtig del af det at gå på en ungdomsuddannelse er samværet i hverdagene og også festerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er jo i samspillet med hinanden, de lærer at være mennesker og får prøvet nogle grænser af, finder ud af, hvem de egentlig er”.

En af de mange glade studenter er Mie Schmidt Jørgensen, der tirsdag fik et 12-tal i mundtlig matematik.

“Jeg er fra 3. U og var på bioteknologilinen, som jeg valgte, fordi jeg vidste, den ville udfordre og det gjorde den bestemt også”, siger hun og tilføjer, at hun fik afprøvet virkeligt meget.

Nu er den nyslåede student klar til et sabbatår.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det skal bruges på at tjene så mange penge som muligt, så jeg kan komme til København og læse”, siger Mie Schmidt Jørgensen til SønderborgNYT.

Hvis der er nogen, som ser frem til, at studenterne skal danse om Alspigen, så kan Statsskolens rektor fortælle, at det kommer ikke til at ske.

Du kan SE BILLEDER HER .

14. juni 2024 112, Sydals

Torsdag blev der fundet en død kvinde i vandkanten

14. juni 2024 112

En ældre, tysk dame er torsdag fundet død i vandet ved Kegnæs. Det fortalte politiets vagtchef til SønderborgNYT i går torsdag. Vagtchefen ville helst ikke have historien ud, inden de pårørende var orienteret. Personer på Kegnæs har efterfølgende fortalt, at politiet har været rundt og stemme dørklokker for at få oplysninger om kvinden, men hun […]

Læs mere...