Filmekspressen vil lære børn og unge at lave film

20. juli 2020 Uddannelse

Filmekspressen er en seriøs og drønsjov introduktion til filmproduktion. Hvis du hopper ombord på filmekspressen, kan du lære at fotografere, designe og optage lyd, skrive manuskripter, spille skuespil, klippe og instruere. Du vil i løbet af ugen blive introduceret for et professionelt workflow og lave en kortfilm fra pre- til postproduktion.

Når du står af ved endestationen, kan du gå ud og lave dine egne film og sprede alle dine vilde ideer, uden det koster en formue, skriver Ungdomsskolen, der lægger lokaler til aktiviteten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmekspressen er for børn fra 6. klasse til og med 10. klasse og det er helt gratis.

Workshoppen finder sted fra mandag den 3. august til den 7. august – og du kan læse mere og tilmelde dig på Aktiv Sommer.

Du kan også tilmelde dig ved bare at skrive en mail med navn, alder og hvilken by du vil deltage i til: filmekspressen.tilmelding@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...