Fire EUC Syd-elever kæmper om guldet ved DM i Skills

28. april 2022 Uddannelse

Den 28. – 30. april løber DM i Skills 2022 af stablen i Høng og hvert år deltager cirka 300 elever. I år er fire af dem fra EUC Syd.

DM i Skills 2022 er i fuld gang – og i år har EUC Syd fire elever med, som repræsenterer tre af skolens fag: tømrer, frisør og automatiktekniker. Torsdag morgen startede dagen med åbningsceremoni og taler, før de spændte elever kunne gå i gang, skriver EUC Syd i en pressemeddelelse.

Én af talerne var børne- og undervisningsminister, Pernille Rosenkrantz-Theil, som roste de mange elever og understregede vigtigheden af de håndværksmæssige uddannelser:

Artiklen fortsætter under annoncen

”I skal vise vejen for jeres kammerater”, sagde hun.

EUC Syd er i år repræsenteret af fire elever, som alle var utroligt spændte på dagen. Skolen er nemlig repræsenteret af frisøreleverne Cecilie Damsgaard Christensen og Rikardo Salihi, automatikteknikereleven Josh Bonus Carstensen og fra tømrerafdelingen repræsenterer Thomas Lybæk Petersen skolen.

De fire elever har alle haft god mulighed for at forberede sig, træne og finde ud af, hvad de især skulle have fokus på – og alle har haft stor støtte fra både lærere og lærepladser. De forskellige opgaver er blevet delt ud til eleverne. Nu står den på hårdt, men spændende arbejde de næste par dage, før vinderne kåres lørdag eftermiddag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...