Fire indbrud mere på politiets liste

29. januar 2015 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

På Bustrupvej i Dybbøl har en indbrudstyv torsdag kort efter klokken 17 smadret en terrassedør med en sten – og så har han været inde og henter smykker og et ur.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fortæller John Weber fra Politiet i Sønderborg.

“Natten til onsdag gik alarmen i en herretøjsbutik i Perlegade i Sønderborg, men tyven slap ikke indenfor”, siger John Weber, der mener, tyven blev skræmt af alarmen.

I en virksomhed på Møllegade i Broager har der natten til onsdag været indbrud. Tyven smuttede med to boremaskiner og en elektrisk sav.

“I Gråsten tyder det på, at en indbrudstyv blev skræmt væk. Han havde smadret en rude og indenfor havde han samlet en del tyvekoster, men de lå der stadig, da beboeren kom hjem”, siger John Weber.

27. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Tag med Hr. Weyse bagom Badehotellet

27. februar 2024 Kultur

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie, Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. Det gør han i Sønderborg Teater den 30, oktober klokken 20, skriver arrangørerne. I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen […]

Læs mere...