Fire indbrud mere på politiets liste

29. januar 2015 Uncategorized

På Bustrupvej i Dybbøl har en indbrudstyv torsdag kort efter klokken 17 smadret en terrassedør med en sten – og så har han været inde og henter smykker og et ur.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Det fortæller John Weber fra Politiet i Sønderborg.

“Natten til onsdag gik alarmen i en herretøjsbutik i Perlegade i Sønderborg, men tyven slap ikke indenfor”, siger John Weber, der mener, tyven blev skræmt af alarmen.

I en virksomhed på Møllegade i Broager har der natten til onsdag været indbrud. Tyven smuttede med to boremaskiner og en elektrisk sav.

“I Gråsten tyder det på, at en indbrudstyv blev skræmt væk. Han havde smadret en rude og indenfor havde han samlet en del tyvekoster, men de lå der stadig, da beboeren kom hjem”, siger John Weber.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Erhverv, REGIONALT

Thue Hvorslev bliver ny administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland

30. november 2022 Erhverv

Region Syddanmark ansætter pr. 1. januar Thue Hvorslev som ny administrerende sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland, der omfatter sygehusene i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Thue Hvorslev er kommer fra en stilling som hospitalschef på Dansk Gigthospital. Her har han siden 2011 haft hovedansvaret for blandt andet hospitalets samlede drift, økonomi og udvikling. I sit nye job, […]

Læs mere...