Fire piger fra Det Blå Gymnasium skal til regionsmesterskab i Erhvervscase

3. september 2019 Uddannelse

Gymnasieeleverne Rikke Borggreen Kristiansen, Camilla Feike Friis, Julie Norden Bødker Rossen og Charlotte Jepsen Rempt fra Det Blå Gymnasium i Sønderborg kæmper den 3. september om at blive regionens bedste i Erhvervscase.

Vinderne går videre til finalen i DM i Erhvervscase på Børsen i København den 24 og 25. september, skriver Det Blå Gymnasium.

Pigerne fra 3 g har forberedt sig grundigt gennem længere tid, især i fagene marketing og økonomi for at blive helt skarpe til regionsmesterskabet i Aabenraa, hvor de skal konkurrere med elever fra gymnasier i hele regionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Casen handler i år om hotelbranchen, nærmere bestemt Brøchner Hotels, hvor de skal analysere branchen og finde områder, hvor hotelkæden kan udnytte nye forretningsmuligheder.

Elevernes underviser, Kenneth Wellan, fortæller: ”DM er en rigtig god mulighed for eleverne at bruge det, de har lært i praksis, fordi de skal præsentere deres løsninger overfor både erhvervsfolk og undervisere.”

Rektor på Det Blå Gymnasium, Dorthe Milling Stjernholm, fortæller:

”Det Blå Gymnasium er stedet for innovative og entreprenante unge i Sønderborg. Med konkurrencer som DM i Erhvervscase giver vi dem mulighed for at prøve sig selv af i forhold til landets bedste. Jeg er stolt over vores holds engagement i forberedelserne, og ser frem til at følge dem i konkurrencen.”

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk