Fleggaard er klar til kamp for kunderne

22. april 2013 Politik

Syd for grænsen er Fleggaards supermarkedskæde klar til at kæmpe for at holde på de mange danskere, der kører til Tyskland for at handle ind og naturligvis er de ærgerlige over, at de danske politikere har sænket den danske afgift på øl og sodavand.

Der er mange flere ting end blot øl og vand, der er billigere i Tyskland.

– Vi vil ikke acceptere hverken at miste omsætning, kunder eller andet. Og det er klart, at det her det er jo en svækkelse af vores konkurrencekraft, siger direktør i Fleggaard, Mike Simonsen til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han undrer sig samtidig over politikerne tilsyneladende tror, at det vil gavne Danmark, hvis der bliver længere mellem trailere med øl og sodavand på de sydjyske motorveje.

– Jeg tror, det her er mere symbolpolitik, end det er fornuftig politik. Vi køber og betaler vores varer i Danmark, så det vil koste arbejdspladser. Så det er dobbeltærgerligt for Danmark, siger Mike Simonsen.

Fleggaard og direktør Mike Simonsen har tidligere truet med at sænke priserne som reaktion på vækstplanen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pengene til planen har politikerne taget fra kontanthjælpsmodtagere og studerende på SU.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...