Fleggaard er klar til kamp for kunderne

22. april 2013 Politik

Syd for grænsen er Fleggaards supermarkedskæde klar til at kæmpe for at holde på de mange danskere, der kører til Tyskland for at handle ind og naturligvis er de ærgerlige over, at de danske politikere har sænket den danske afgift på øl og sodavand.

Der er mange flere ting end blot øl og vand, der er billigere i Tyskland.

– Vi vil ikke acceptere hverken at miste omsætning, kunder eller andet. Og det er klart, at det her det er jo en svækkelse af vores konkurrencekraft, siger direktør i Fleggaard, Mike Simonsen til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han undrer sig samtidig over politikerne tilsyneladende tror, at det vil gavne Danmark, hvis der bliver længere mellem trailere med øl og sodavand på de sydjyske motorveje.

– Jeg tror, det her er mere symbolpolitik, end det er fornuftig politik. Vi køber og betaler vores varer i Danmark, så det vil koste arbejdspladser. Så det er dobbeltærgerligt for Danmark, siger Mike Simonsen.

Fleggaard og direktør Mike Simonsen har tidligere truet med at sænke priserne som reaktion på vækstplanen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pengene til planen har politikerne taget fra kontanthjælpsmodtagere og studerende på SU.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...