Fleggaard er klar til kamp for kunderne

22. april 2013 Politik

Syd for grænsen er Fleggaards supermarkedskæde klar til at kæmpe for at holde på de mange danskere, der kører til Tyskland for at handle ind og naturligvis er de ærgerlige over, at de danske politikere har sænket den danske afgift på øl og sodavand.

Der er mange flere ting end blot øl og vand, der er billigere i Tyskland.

– Vi vil ikke acceptere hverken at miste omsætning, kunder eller andet. Og det er klart, at det her det er jo en svækkelse af vores konkurrencekraft, siger direktør i Fleggaard, Mike Simonsen til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han undrer sig samtidig over politikerne tilsyneladende tror, at det vil gavne Danmark, hvis der bliver længere mellem trailere med øl og sodavand på de sydjyske motorveje.

– Jeg tror, det her er mere symbolpolitik, end det er fornuftig politik. Vi køber og betaler vores varer i Danmark, så det vil koste arbejdspladser. Så det er dobbeltærgerligt for Danmark, siger Mike Simonsen.

Fleggaard og direktør Mike Simonsen har tidligere truet med at sænke priserne som reaktion på vækstplanen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pengene til planen har politikerne taget fra kontanthjælpsmodtagere og studerende på SU.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...