Fleggaard er klar til kamp for kunderne

22. april 2013 Politik

Syd for grænsen er Fleggaards supermarkedskæde klar til at kæmpe for at holde på de mange danskere, der kører til Tyskland for at handle ind og naturligvis er de ærgerlige over, at de danske politikere har sænket den danske afgift på øl og sodavand.

Der er mange flere ting end blot øl og vand, der er billigere i Tyskland.

– Vi vil ikke acceptere hverken at miste omsætning, kunder eller andet. Og det er klart, at det her det er jo en svækkelse af vores konkurrencekraft, siger direktør i Fleggaard, Mike Simonsen til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han undrer sig samtidig over politikerne tilsyneladende tror, at det vil gavne Danmark, hvis der bliver længere mellem trailere med øl og sodavand på de sydjyske motorveje.

– Jeg tror, det her er mere symbolpolitik, end det er fornuftig politik. Vi køber og betaler vores varer i Danmark, så det vil koste arbejdspladser. Så det er dobbeltærgerligt for Danmark, siger Mike Simonsen.

Fleggaard og direktør Mike Simonsen har tidligere truet med at sænke priserne som reaktion på vækstplanen.

Pengene til planen har politikerne taget fra kontanthjælpsmodtagere og studerende på SU.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...