Flere indbrud i boliger og biler

27. november 2014 Uncategorized

På landsplan kan politiet glæde sig over at indbrudstallet er faldende – men den glæde kan man ikke helt dele i Sønderborg. Der har nemlig igen været flere indbrud.politi3

På Kløverløkke i Hørup gik det torsdag formiddag for en indbrudstyv at slippe ind i en villa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev ganske enkelt knust en rude i en terassedør og der blev stjålet en Imac, en Mac mini bærbar, en Ipad, et kamera og en masse andet elektronik. Herudover blev der stjålet sølvtøj, smykker og kontanter. Det hele er formentlig blevet båret væk i en sportstasker , der også blev stjålet.

På Kegnæsvej i Mommark gik det torsdag  i dagtimerne ud over en nedlagt landbrugsejendom. Døren blev sparket ind og der blev stjålet en bærbar PC og nogle smykker.

Døren sparket ind

Om det var et forsøg på indbrud, vides ikke, men i hvert fald blev døren først på aftenen sparket ind i en lejlighed i Nørager. Beboeren var hjemme, men hun så ikke hvem der sparkede døren ind.

Dørkarmen og låsen blev ødelagt.

Ved et indbrud på Ørstedsgade i Sønderborg blev der i eftermiddags- og aftentimernetorsdag smidt en sten gennem ruden i en kælderdør. Tyven havde været rundt i hele huset og der blev stjålet to smykkeskrin med smykker og en bærbar PC. Gerningsmanden stak af gennem hoveddøren.

På sygehusets parkeringsplads forsøgte en tyv sent i aftes at få et eller andet med sig, da han smadrede ruderne i to biler. Bilerne blev gennemrodet, men tyven fandt ikke noget, der var værd at stjæle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk