Flere indbrud i løbet af weekenden

16. juni 2014 Uncategorized

Weekenden bød på masser af tv-kiggeri i forbindelse med VM i fodbold.

At kampene kan være spændende, valgte en tyv at udnytte, da han brød ind i en lejlighed i Lerbjergparken i Sønderborg. Beboeren sad og så den

Politiet får hele tiden meldinger om nye indbrud, der skal opklares.

Politiet får hele tiden meldinger om nye indbrud, der skal opklares.

Artiklen fortsætter under annoncen

meget spændende kamp mellem Holland og Spanien – og det lykkedes tyven at gennemsøge stort set hele lejligheden, uden at blive opdaget. Der blev stjålet ca. 4.000 kr. i kontanter.

I en villa på Ørstedsgade passede et hus sig selv,  imens familien er på ferie. Det har en tyv udnyttet til at bryde ind. Hele huset er blevet gennemrodet, men det har ikke været muligt at opgøre, hvad der er blevet stjålet, fordi familien endnu ikke er kommet hjem. Politiet har sikret gode spor på stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Stjernegade i Sønderborg blev en rude knust og hele villaen blev gennemrodet. Familien er ikke hjemme, så heller ikke her har det været muligt at sige, hvad der er blevet stjålet. Også her er det lykkedes for politiet at sikre gode spor efter indbrudstyven.

Mandag morgen var der indbrud i Ballebro Færgekro anmeldt. En dør er blevet brudt op og en pengekasse med nogle tusind kroner er blevet stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...