Flere indbrud

6. marts 2014 Uncategorized

Der har fra tirsdag til onsdag været indbrud i Tråsbøl. På et ældre vindue i en staldbygning blev vindueskrogen klippet over, hvorefter døren til stalden blev brækket op, og på den måde skaffede tyven sig adgang til resten af huset. Der blev stjålet et politi5fladskærms tv, samt en sort X-box med tilhørende spil, fortæller Peter Baum fra Sønderborg politi til Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra en villa på Nørregade i Augustenborg, blev et soveværelsesvindue brudt op med et koben imellem kl.18.30 og 22.30. Der forsvandt kontanter, sølvbestik samt en mobil tlf.

Kl.23.03 var der forsøg på et indbrud på en villa på Kongevej i Sønderborg. En anmelder opdagede det, og da vedkommende var på vej hen til villaen gik alarmen i gang, hvorefter tyven løb væk. Senere på natten fik Politiet øje på en mand, der sættes i forbindelse med denne episode, så han blev anholdt og taget med på stationen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...