Flere indbrud

6. marts 2014 Uncategorized

Der har fra tirsdag til onsdag været indbrud i Tråsbøl. På et ældre vindue i en staldbygning blev vindueskrogen klippet over, hvorefter døren til stalden blev brækket op, og på den måde skaffede tyven sig adgang til resten af huset. Der blev stjålet et politi5fladskærms tv, samt en sort X-box med tilhørende spil, fortæller Peter Baum fra Sønderborg politi til Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra en villa på Nørregade i Augustenborg, blev et soveværelsesvindue brudt op med et koben imellem kl.18.30 og 22.30. Der forsvandt kontanter, sølvbestik samt en mobil tlf.

Kl.23.03 var der forsøg på et indbrud på en villa på Kongevej i Sønderborg. En anmelder opdagede det, og da vedkommende var på vej hen til villaen gik alarmen i gang, hvorefter tyven løb væk. Senere på natten fik Politiet øje på en mand, der sættes i forbindelse med denne episode, så han blev anholdt og taget med på stationen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...