Flere indbrud

6. marts 2014 Uncategorized

Der har fra tirsdag til onsdag været indbrud i Tråsbøl. På et ældre vindue i en staldbygning blev vindueskrogen klippet over, hvorefter døren til stalden blev brækket op, og på den måde skaffede tyven sig adgang til resten af huset. Der blev stjålet et politi5fladskærms tv, samt en sort X-box med tilhørende spil, fortæller Peter Baum fra Sønderborg politi til Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra en villa på Nørregade i Augustenborg, blev et soveværelsesvindue brudt op med et koben imellem kl.18.30 og 22.30. Der forsvandt kontanter, sølvbestik samt en mobil tlf.

Kl.23.03 var der forsøg på et indbrud på en villa på Kongevej i Sønderborg. En anmelder opdagede det, og da vedkommende var på vej hen til villaen gik alarmen i gang, hvorefter tyven løb væk. Senere på natten fik Politiet øje på en mand, der sættes i forbindelse med denne episode, så han blev anholdt og taget med på stationen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...