Flittige, lange fingre

30. juni 2014 Uncategorized

Der har i weekenden være 12 indbrud i Sønderborg Kommune, hvor de 11 har været i villaer, fortæller Peter Baum fra Syd- og Sønderjyllands politi til Radio Als. Så det lader til, at dem med lange fingre er særdeles flittige.politi8

Syv indbrud foregik i Sønderborg, hhv. på Morbærhegnet, på Engtoften, på Ringgade, Midtkobbel, Hertug Hans vej, Porsgrundsgade, samt på ringridervej. Ved fem af indbruddene blev der knust en rude, og ved to er der brugt et koben.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Dybbøl har der været to indbrud i weekenden, hhv. på Gl. Åbenråvej og på Nørreløkke. På begge steder blev der knust en rude.

I Nordborg har der også været to indbrud, hhv. på Bellisvej og på Spangsmosevej. Det ene sted er der brugt koben og det andet sted har man skaffet sig adgang ved at sparke døren ind.

For alle indbruddene gælder, at der typisk er stjålet smykker og sølvtøj, men også elektronik og spiritus.

Det sidste indbrud i weekenden foregik i legestuen i Havnbjerg på Piledamsvej. Her blev der knust en rude og tyvene har været inde i legestuen, men der er ikke stjålet noget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...