Flittige, lange fingre

30. juni 2014 Uncategorized

Der har i weekenden være 12 indbrud i Sønderborg Kommune, hvor de 11 har været i villaer, fortæller Peter Baum fra Syd- og Sønderjyllands politi til Radio Als. Så det lader til, at dem med lange fingre er særdeles flittige.politi8

Syv indbrud foregik i Sønderborg, hhv. på Morbærhegnet, på Engtoften, på Ringgade, Midtkobbel, Hertug Hans vej, Porsgrundsgade, samt på ringridervej. Ved fem af indbruddene blev der knust en rude, og ved to er der brugt et koben.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Dybbøl har der været to indbrud i weekenden, hhv. på Gl. Åbenråvej og på Nørreløkke. På begge steder blev der knust en rude.

I Nordborg har der også været to indbrud, hhv. på Bellisvej og på Spangsmosevej. Det ene sted er der brugt koben og det andet sted har man skaffet sig adgang ved at sparke døren ind.

For alle indbruddene gælder, at der typisk er stjålet smykker og sølvtøj, men også elektronik og spiritus.

Det sidste indbrud i weekenden foregik i legestuen i Havnbjerg på Piledamsvej. Her blev der knust en rude og tyvene har været inde i legestuen, men der er ikke stjålet noget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...