Flot medalje til tjener fra Hotel Comwell

28. maj 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Forleden uddelte skolen Hansenberg, for 6. år i træk, fortjenstmedaljer til i alt 24 elever, som hver især har udmærket sig på deres respektive brancheuddannelser. Overrækkelsen fandt sted på Koldinghus, hvor en af de glade medaljemodtagere var tjenerelev Anna Liv Larsen fra Comwell i Sønderborg.

Anna Liv Larsen sammen med Hansenbergs direktør.

Anna Liv Larsen sammen med Hansenbergs direktør.

Glæden og stoltheden i Kirkesalen på Koldinghus var til at tage at føle på, da både Koldings Borgmester, Jørn Pedersen, og direktør hos Hansenberg, Birger Hørning, fremhævede de unge menneskers gå-på-mod og talent under årets medaljeoverrækkelse.

Der var da også meget at være stolt over for 26-årige Anna Liv Larsen fra Comwell i Sønderborg.

Hun modtog nemlig fortjenstmedaljen i kraft af sin flotte svendeprøve som tjenerelev i slutningen af 2015, hvor hun hev et 10-tal og hele fire 12-taller hjem i discipliner som menu- og vinsammensætning, champagneåbning og borddækning.

Den præstationen udløste en flot sølvmedalje, og sammen med gårsdagens Hansenberg medalje kan det ikke blive meget bedre for Anna Liv Larsen.

”Det føles helt fantastisk. Jeg er så glad og taknemmelig. Det er dejligt, at skolen sætter fokus på og anerkender den store indsats, vi elever lægger på både vores arbejdsplads og i klasselokalet. Det betyder rigtig meget”, siger hun i en pressemeddelelse.

Restaurantchef Mette Pedersen sætter så stor pris på sin tidligere elev, at hun har ansat hende, så hun bliver på Hotel Comwell i Sønderborg.

Restaurantchef Mette Pedersen sætter så stor pris på sin tidligere elev, at hun har ansat hende, så hun bliver på Hotel Comwell i Sønderborg.

Hjemme på Comwell i Sønderborg bliver Anna Liv Larsen også bakket op med masser af velfortjent ros og pæne ord fra kollegerne – ikke mindst fra Mette Pedersen, som er restaurantchef og dermed har haft ansvaret for Anna Liv Larsens elevtid:

”Jeg er så utrolig stolt over at have Anna Liv Larsen her på Comwell i Sønderborg – både som elev og nu som fastansat tjener. På sit studie blev hun kåret som både ’klassens kammerat’ og ’klassens mest ambitiøse’, og det er egentlig hende i en nøddeskal. Hun er den sødeste pige, en vellidt kollega og så helmer hun ikke, før tingene er i orden. Hun har øje for detaljen og hendes dejlige humør kommer dagligt os alle til gode – både gæster og medarbejdere”, siger Mette Pedersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk