Flot tøj på flotte kvinder i Soroptimisternes herlige Modeshow

6. april 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften gik en række modeller catwalk i Soroptimisternes Modeshow, hvor formålet er at få penge hjem, der kan gives videre til velgørenhed – og modtageren er Sorggruppen for børn, som har mistet en forældre.

Anette Hansen for Børn & Familie står til højre og er klar til at tage 10.000 kroner med sig hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

En række butikker stillede med masser af det allernyeste tøj og flotte kvinder, der kunne bære det hen over podiet og i pausen stod Tim Hansen klar med en buket sange. Modelllerne lånte briller fra Thordsen og havde fået makeup’en lagt af Helsam.

De 205 kvinder, der havde købt sig en billet og dermed sikret Sorggruppen 10.000 kroner, varmede op med lidt lækker mad fra Café Alsion, der lagde lokaler til.

Butikkerne, der støtte op omkring Soroptimisterne er: Viktoria, Huset Torré, Hans Hansen og Co. Femina, Viller og Twizt.

Artiklen fortsætter under annoncen

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...