Flot tøj på flotte kvinder i Soroptimisternes herlige Modeshow

6. april 2017 GALLERIER

Onsdag aften gik en række modeller catwalk i Soroptimisternes Modeshow, hvor formålet er at få penge hjem, der kan gives videre til velgørenhed – og modtageren er Sorggruppen for børn, som har mistet en forældre.

Anette Hansen for Børn & Familie står til højre og er klar til at tage 10.000 kroner med sig hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

En række butikker stillede med masser af det allernyeste tøj og flotte kvinder, der kunne bære det hen over podiet og i pausen stod Tim Hansen klar med en buket sange. Modelllerne lånte briller fra Thordsen og havde fået makeup’en lagt af Helsam.

De 205 kvinder, der havde købt sig en billet og dermed sikret Sorggruppen 10.000 kroner, varmede op med lidt lækker mad fra Café Alsion, der lagde lokaler til.

Butikkerne, der støtte op omkring Soroptimisterne er: Viktoria, Huset Torré, Hans Hansen og Co. Femina, Viller og Twizt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...