Flugtfange fra Tønder igen bag tremmer

2. januar 2015 Uncategorized

Fredag eftermiddag anholdt Syd- og Sønderjyllands Politi den farlige Bo René Gulløve i en lejlighed i Nordborg. Anholdelsen, der foregik uden dramatik, skete på baggrund af et tip fra en borger i Nordborg.Bo Rene Gulløve

Den 20.

Artiklen fortsætter under annoncen

december overfaldt Bo René Gulløve, som stammer fra Sønderborg, to fængselsbetjente i Tønder Arrest og slap ud i friheden.

Anholdelsen kan siges at være godt timet af politiet, fordi Bo René har en tid i Landsretten mandag, hvor ankesagen mod ham begynder.

Bo René Hansen er i Byretten idømt forvaring for at have begået voldsomme, personfarlige forbrydelser og den straf har han anket.

Forvaringsdømte afsoner uden en løsladelsesdato, fordi deres farlighed er afgørende for, hvornår de kan sluses tilbage til samfundet.

Forvaringsdømte sidder i gennemsnit i knap tolv år.

Afsoningen sker fra start på Anstalten ved Herstedvester.

Læs om ankesagen HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...