Flugtfange fra Tønder igen bag tremmer

2. januar 2015 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag anholdt Syd- og Sønderjyllands Politi den farlige Bo René Gulløve i en lejlighed i Nordborg. Anholdelsen, der foregik uden dramatik, skete på baggrund af et tip fra en borger i Nordborg.Bo Rene Gulløve

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 20. december overfaldt Bo René Gulløve, som stammer fra Sønderborg, to fængselsbetjente i Tønder Arrest og slap ud i friheden.

Anholdelsen kan siges at være godt timet af politiet, fordi Bo René har en tid i Landsretten mandag, hvor ankesagen mod ham begynder.

Bo René Hansen er i Byretten idømt forvaring for at have begået voldsomme, personfarlige forbrydelser og den straf har han anket.

Forvaringsdømte afsoner uden en løsladelsesdato, fordi deres farlighed er afgørende for, hvornår de kan sluses tilbage til samfundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaringsdømte sidder i gennemsnit i knap tolv år.

Afsoningen sker fra start på Anstalten ved Herstedvester.

Læs om ankesagen HER

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...