FOA siger farvel til formand Camilla Pantel

14. oktober 2015 Uddannelse

FOA Sønderborg har igennem en periode arbejdet med en ny struktur og modernisering af afdelingen.

Afdelingsformanden og afdelingsbestyrelsen må efter denne proces konstatere, at der er ses forskelligt på FOA

dk/wp-content/uploads/2015/10/10451022_10203990437111519_9153270985345898371_n-300×300.jpg” alt=”Camilla Pantel stopper efter 8 år i FOA.” width=”300″ height=”300″ /> Camilla Pantel stopper efter 8 år i FOA.

Sønderborgs fremtid, og på de metoder, der er nødvendige for at tilpasse organisationen til fremtiden og de opgaver der skal sættes i gang, skriver FOA i en pressemeddelelse.

Camilla Pantel overtog i 2007 en afdeling der var slidt efter intern uro, en organisation med manglende fællesmål, en stagneret faglighed i ydelserne, og et utilstrækkeligt økonomisk fundament.

Afdelingen er siden blevet mere markant med mere klare mål, stabil økonomi og politisk indflydelse, sådan at FOA Sønderborg i dag fremstår som en stærk, lokal faglig og velfunderet organisation.

“Nu har jeg brug for lige at trække vejret og så gå en lang tur. Det sætter tankerne på plads”, siger Camilla Pantel til SønderborgNYT.

Hun fortæller videre, at hun selvfølgelig vil fortsætte sit frivillige arbejde i Zonta i Sønderborg.

“Hidtil var jeg dér som FOA-repræsentant og nu bliver det som Camilla”, siger hun. Altså kan de mange powerkvinder i Sønderborgs frivillige verden ånde lettet op.

“Jeg kan jo godt li’ at blande mig i tingene, så jeg bliver i netværket”, siger Camilla Pantel.

 

 

 

 

 

 

 

Camilla Pantel udtaler , at hun har haft 8 interessante og personligt udviklende år i organisationen, og tilføjer også, at opgaverne til tider har været tunge og mange høje bjerge er besteget.

 

Med største tilfredshed kan hun dog med god samvittighed se tilbage på de mange gode resultater hun har skabt for medlemmerne i FOA Sønderborg. Samarbejdet med medlemmerne og ikke mindst tillidsrepræsentanterne har gennem hele hendes formandsperiode været støt og positivt udviklende.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk