Fodboldklubben BNS får 31.485,84 kroner fra OK

Pressefoto
Pressefoto
31. januar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Gennem sponsoraftalen med OK og Dagli’Brugsen i Vester Sottrup modtager Fodboldklubben BNS et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 31.485,84 kroner.

”Vi er megaglade for aftalen, som luner godt i klubkassen og gør, at vi ikke skal sætte kontingentet op. Pengene går til bolde og materialer. Desuden går vi meget op i at uddanne vores trænere. Det koster også nogle penge. Endelig uddanner vi nogle af vores 14-15-årige spillere til kampledere i børnekampe i U6 til U12-rækkerne”, fortæller Boe Lundby Madsen, der er formand for BNS i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. Frem til 31. maj dobler OK støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...