Fodboldlinjen arrangerede Børnefodboldens Dag på Nordals Skolen

25. maj 2017 Uddannelse

Eleverne på Fodboldlinjen på Nordals Skolen, som er et samarbejde mellem Nordals Boldklub og Nordals Skolen, lavede onsdag til ”Børnefodboldens dag” for indskolingen.

En hel eftermiddag stod Fodboldlinjens elever fra 7. og 8. klasse, for 10 stationer som skolens 140 yngste elever skulle igennem.

Gennem foråret har fodboldlinjeeleverne gennemført DBUs Børnefodboldens basiskursus og ung kamplederkursus.

Eftermiddagen sammen med de yngste elever var kulminationen på kurserne og det eleverne havde lært.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Børnefodboldens dag” var først og fremmest en dag, hvor alle skulle have sjovt og lege med bolden, hvilket klart lykkedes.

“Det er utroligt dejligt at opleve, hvordan de ældre linjefags elever tager sig af de yngste og hvordan der opstår et fællesskab omkring glæden ved at lege og bevæge sig”, siger viceskoleleder Frank Andersen i en pressemeddelelse.

Fodboldlinjeeleverne har i mindre grupper selv valgt den aktivitet de ville lave og det blev til 10 meget forskellige aktiviteter, som eksempelvis stafetter, fodboldrundbold og motorikbaner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var vigtigt, fordi det gjorde, at alle kunne være med – uanset om de havde spillet fodbold før eller ej.

“Vi er meget glade for linjefagselevernes engagement omkring denne dag og rigtig stolte over deres indsats og evne til at guide skolens yngste gennem aktiviteterne”, siger linjefagslærerne Kim Hansen og Jesper Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...