Fodboldlinjen arrangerede Børnefodboldens Dag på Nordals Skolen

25. maj 2017 Uddannelse

Eleverne på Fodboldlinjen på Nordals Skolen, som er et samarbejde mellem Nordals Boldklub og Nordals Skolen, lavede onsdag til ”Børnefodboldens dag” for indskolingen.

En hel eftermiddag stod Fodboldlinjens elever fra 7. og 8. klasse, for 10 stationer som skolens 140 yngste elever skulle igennem.

Gennem foråret har fodboldlinjeeleverne gennemført DBUs Børnefodboldens basiskursus og ung kamplederkursus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eftermiddagen sammen med de yngste elever var kulminationen på kurserne og det eleverne havde lært.

”Børnefodboldens dag” var først og fremmest en dag, hvor alle skulle have sjovt og lege med bolden, hvilket klart lykkedes.

“Det er utroligt dejligt at opleve, hvordan de ældre linjefags elever tager sig af de yngste og hvordan der opstår et fællesskab omkring glæden ved at lege og bevæge sig”, siger viceskoleleder Frank Andersen i en pressemeddelelse.

Fodboldlinjeeleverne har i mindre grupper selv valgt den aktivitet de ville lave og det blev til 10 meget forskellige aktiviteter, som eksempelvis stafetter, fodboldrundbold og motorikbaner.

Det var vigtigt, fordi det gjorde, at alle kunne være med – uanset om de havde spillet fodbold før eller ej.

“Vi er meget glade for linjefagselevernes engagement omkring denne dag og rigtig stolte over deres indsats og evne til at guide skolens yngste gennem aktiviteterne”, siger linjefagslærerne Kim Hansen og Jesper Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sydals

Kæmpe solcelleanlæg på vej til Sydals

14. april 2021 Erhverv

Clean Energy Advisors ApS ønsker at bygge en 37 hektar stor solcellepark mellem Tandslet og Lysabild på Sydals. Når solcellerne er installeret, vil 62 procent af ProjectZeros målsætning for solcellekapacitet i Roadmap 2025 være nået. Parken på Sydals bliver med en kapacitet på 39 MW – installeret effekt – kommunens største, idet Glansager/Vollerup er på […]

Læs mere...