Følg ferniseringen af kunstdesignet GENFORENINGSRINGE direkte

12. september 2020 GF2020
SønderborgNYT sender direkte tv fra ferniseringen
SønderborgNYT sender direkte tv fra ferniseringen

Lørdag eftermiddag der var fernisering af kunstdesignet GENFORENINGSRINGE ved Forsamlingsgaarden Sundeved i Vester Sottrup og SønderborgNYT sendte ferniseringen direkte.

Ved dagens fernisering var der blandt andet korsang ved Drengekoret fra Det Sønderjyske Sangcenter og taler ved byrådsmedlem Bjørn Allerelli Andersen, Frede Tychsen fra Historisk Samfund for Als og Sundeved og projektkoordinator Anne Bertram fra Sønderborg Kommune.

Arrangementet blev afbrudt af regnvejr, så du finder den første del af ferniseringen her. Den sidste del af ferniseringen finder du her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstdesignet GENFORENINGSRINGE er skabt af den danske billedkunstner Iris Fridriksdottir og er det 1. af i alt 7 kunstdesigns, der er udviklet specifikt til Forsamlingsgården Sundeved i Vester Sottrup.

Området ved Forsamlingsgården Sundeved i Vester Sottrup var i Kejsertiden kendetegnet ved en stor grad af danskhed og fokus på dansk sprog og kultur – understøttet af blandt andre vandrelærere, som rejste fra gård til gård for at undervise de dansksindede børn.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...