Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder.

Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er en landsdækkende videnskabsfestival, der skaber mødesteder mellem forskere og borgere. Festivalen finder sted hvert år i slutningen af april. I 2021 åbner festivalen i morgen, fredag, og kører til og med torsdag, skriver AGS i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Traditionen tro er flere klasser fra AGS allerede tilmeldt udvalgte foredrag, og på grund af restriktionerne foregår det hele virtuelt over videomøder, hvilket betyder, at alle borgere også kan se med på videolinks, som gymnasiets lærere har sat op.

Hvad kan du opleve?

På Forskningens Døgn kan du opleve alle tænkelige typer foredrag, der formidler forskning og forskningsresultater for børn, unge og voksne.
Emnerne dækker alt fra coronapandemien over kosmologi til algoritmer og den politiske situation i Catalonien.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Alssundgymnasiet Sønderborgs hjemmeside, ags.dk, kan du se, hvilke foredrag der er tilgængelige gennem gymnasiets videolinks.For at deltage skal du blot følge linket på den angivne dato og tidspunkt.

Direkte link til foredragene på Forskningens Døgn

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...