FOF på vej med nyt katalog

21. juli 2016 Sundeved

“FOF’s kursuskatalog sendes ud den første uge i august til alle husstande i Sønderborg. Vi bestræber os på at levere kvalitet og mangfoldighed i vores tilbud til borgerne”, siger skoleleder Britt Enna i en pressemeddelelse.

For blot at nævne nogle af nyhederne:

 • Gråsten Seniorhøjskole byder på 8 spændende og alsidige foredrag.
 • Foredraget ”Stol på Gud – og hold krudtet tørt” med Hærprovst Thomas H.
  Artiklen fortsætter under annoncen

  Beck. Vi lever i en opbrudstid der har ført til internationale operationer for vores soldater. Terroren er kommet tættere på os i hverdagen.

 • Foredraget ”Havtorn – Nordens citron” er med restauratør, kok, forfatter og foredragsholder Kim Gravenhorst, der har skrevet to bøger om havtorn, som tilsammen indeholder over 100 opskrifter med det enestående bær.
 • Det er lykkedes os at få sangerinden Zindy Laursen til at holde et stærkt og personligt foredrag om hendes egne erfaringer med vold og hvorledes man kommer videre efter et voldeligt forhold.
 • Foredraget ”Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud” med tidl. adm. direktør Anders Weirup. Hør om de rystende og meget dramatiske begivenheder. Et foredrag med bid og nerve i, som får dig op af stolen.
 • Foredraget ”Den barmhjertige bokser” med boksetræner, kommentator og foredragsholder Brian Mathiasen. Han kom helskinnet igennem en barndom, der ville have knækket de fleste. Han er ikke, som folk er flest. Han gør en forskel for både børn i Kenya og dem, han træner hjemme i Aarhus.
 • Foredraget ”Jussi Björling – tenorernes tenor!” med forfatter og musikformidler Henrik Engelbrecht, som er bl.a. kendt for sine sine musikprogrammer DR P2. Hør den fantastiske og tragiske historie om manden med den lyse, kraftige og udtryksfulde stemme.
 • Astrofysiker Michael Linden -Vørnle fra DTU Space fortæller om ”Mælkevejen – vores galakse”. Han vil fortælle om vores ”stjerneby”, der består af ca. 200 milliarder stjerner, gas, støv og usynligt mørkt stof.
 • Flere forskellige og spændende foredrag med lektor Jørn Buch.
 • To operature til Kiel og en tur til Operahuset i København.

Der er herudover et stort udbud af foredrag, aktiviteter og undervisning.

Der er således god grund til at fordybe sig i programmet med de mange spændende nye tiltag, men selvfølgelig fastholder vi også de gode traditionelle kurser og foredrag som FOF-Sønderborg er kendt for.

Hele programmet kan ses på www.fof-sonderborg.dk, hvor man også kan tilmelde sig. Man kan også maile på info@fof-sonderborg.dk eller ringe til FOF-Sønderborg på tlf. 74 47 15 97.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...