folkBaltica starter onsdag i Alsion

17. april 2013 Kultur

Frontfiguren fra bandet tv2, Steffen Brandt, er med til at åbne festivalen sammen med det fynske BigBand Tiptoe, sangerinden Eivør fra Færøerne, Ragnhild Furebotten fra Norge, Ilmonen fra Finland og Agata Siemanzsko fra Polen. I spidsen for det hele står festivalens nye leder, violinisten Harald Haugaard, som også medvirker på scenen ved åbningskoncerten.

Det er i år den niende folkBALTICA, og den har vokset sig til et kulturfyrtårn for den den dansk-tyske region, Sønderjylland-Schleswig, som nu også formelt har dannet Europas første kulturregion. Årets festival præsenterer flere end 70 musikere fra otte lande, som til sammen spiller flere end 40 koncerter i hele regionen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...