folkBaltica starter onsdag i Alsion

17. april 2013 Kultur

Frontfiguren fra bandet tv2, Steffen Brandt, er med til at åbne festivalen sammen med det fynske BigBand Tiptoe, sangerinden Eivør fra Færøerne, Ragnhild Furebotten fra Norge, Ilmonen fra Finland og Agata Siemanzsko fra Polen. I spidsen for det hele står festivalens nye leder, violinisten Harald Haugaard, som også medvirker på scenen ved åbningskoncerten.

Det er i år den niende folkBALTICA, og den har vokset sig til et kulturfyrtårn for den den dansk-tyske region, Sønderjylland-Schleswig, som nu også formelt har dannet Europas første kulturregion. Årets festival præsenterer flere end 70 musikere fra otte lande, som til sammen spiller flere end 40 koncerter i hele regionen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...