folkBaltica starter onsdag i Alsion

17. april 2013 Kultur

Frontfiguren fra bandet tv2, Steffen Brandt, er med til at åbne festivalen sammen med det fynske BigBand Tiptoe, sangerinden Eivør fra Færøerne, Ragnhild Furebotten fra Norge, Ilmonen fra Finland og Agata Siemanzsko fra Polen. I spidsen for det hele står festivalens nye leder, violinisten Harald Haugaard, som også medvirker på scenen ved åbningskoncerten.

Det er i år den niende folkBALTICA, og den har vokset sig til et kulturfyrtårn for den den dansk-tyske region, Sønderjylland-Schleswig, som nu også formelt har dannet Europas første kulturregion. Årets festival præsenterer flere end 70 musikere fra otte lande, som til sammen spiller flere end 40 koncerter i hele regionen.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...