Kristendemokraterne præsenterer lokal folketingskandidat

4. august 2022 Augustenborg
Poul Harald Holm er kandidat for Kristendemokraterne. Privat foto
Poul Harald Holm er kandidat for Kristendemokraterne. Privat foto

Kristendemokraterne i Sønderborg har nu valgt deres kandidat til Folketingsvalget. Det er Poul Harald Holm, som bor i Hundslev, er gift og har tre børn, hvoraf de to sidste netop er ved at forlade reden. Derudover bor hans svigermor også hjemme på adressen og med tre generationer under samme tag understreger han betydningen af trivsel i familien, som han kalder den vigtigste institution i samfundet:

”Vi skal ikke sætte hinanden i bås og som samfund bestemme, hvordan vi indretter os i familierne. Men vi skal skabe muligheder – både økonomisk og praktisk, så vi i familierne støttes i – og udfordres til – at tage ansvar for hinanden”, siger Poul Harald Holm i en pressemeddelelse. Han er desuden et meget aktivt foreningsmenneske og lokalt tovholderen for et større udviklingsprojekt, for som han siger:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg brænder for at sætte de ressourcer, som er i de nære fællesskaber, i spil”.

Poul Harald er både økonomisk og pædagogisk uddannet og har som overbygning taget diplom i ledelse. Han var Kristendemokraternes spidskandidat til Kommunalvalget 2013 og han var også opstillet til kommunalvalget i 2021, men denne gang for Slesvigsk Parti, fordi Kristendemokraterne ikke stillede op.

Han har de seneste fire år siddet i bestyrelsen for Slesvigsk Parti, men har på samme tid bevaret sit medlemskab af Kristendemokraterne. Om det er et problem, siger han:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Begge steder har jeg mulighed for at sætte mit præg på politikken fra midten af dansk politik. Vi ønsker at bygge bro ved at skabe et godt og bredt samarbejde. Vi har også begge stor fokus på frihedsbegreberne og at beslutningerne tages så tæt på borgeren, som muligt. Det har jeg mulighed for lokalt i Slesvigsk Parti, som har tre byrådsmedlemmer, og nu gør jeg forsøget nationalt hos Kristendemokraterne”.

Poul Harald Holm er en del af et team på fem kandidater i Storkreds Sydjylland, hvor Mirjam Fibiger Olesen fra Haderslev er spidskandidat. KD har et forholdsvist ungt og godt team, som i Kristendemokraternes 2030-plan har et godt afsæt til at styrke beskæftigelsen og sætte speed på den grønne omstilling. De vil også frisætte regioner, kommuner og lokalsamfund samt investere i sundhed og psykiatri. Økonomi og ansvar skal lægges ud, så staten i højere grad nøjes med at udstikke rammer og kontrollere kvalitet. Og netop når det gælder kvalitet, er Kristendemokraterne ikke bange for at tale om de svære etiske dilemmaer. De har værdierne, der sætter det enkelte menneske i centrum.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...