Fondspenge fra Bitten og Mads Clausen til dansk-tysk innovation

20. april 2013 Erhverv

Bitten og Mads Clausens Fond har valgt at donere 340.000 kr. til en ny dansk-tysk innovationspris, som uddeles første gang i 2014.

Virksomheder nord og syd for grænsen kan se frem til at få sat pris på deres grænseoverskridende erhvervssamarbejde, når 150-året for Slaget på Dybbøl markeres næste år.

Bitten og Mads Clausens Fond har nemlig sagt ja til at donere i alt 340.000 kr. til en dansk-tysk innovationspris, som uddeles for første gang i 2014. Prisen går til virksomheder, som har skabt merværdi eller har potentialet til det, fordi de er placeret i Den Dansk-Tyske Region.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er meget glad for, at fonden bakker op om den nye pris. Vores ønske er at fremhæve de gode rollemodeller inden for grænseoverskridende iværksætteri og innovation, for der er ingen tvivl om, at det er nøglen til fortsat vækst i regionen, siger regionsrådsformand i Region Syddanmark, Carl Holst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...