Fondspenge fra Bitten og Mads Clausen til dansk-tysk innovation

20. april 2013 Erhverv

Bitten og Mads Clausens Fond har valgt at donere 340.000 kr. til en ny dansk-tysk innovationspris, som uddeles første gang i 2014.

Virksomheder nord og syd for grænsen kan se frem til at få sat pris på deres grænseoverskridende erhvervssamarbejde, når 150-året for Slaget på Dybbøl markeres næste år.

Bitten og Mads Clausens Fond har nemlig sagt ja til at donere i alt 340.000 kr. til en dansk-tysk innovationspris, som uddeles for første gang i 2014. Prisen går til virksomheder, som har skabt merværdi eller har potentialet til det, fordi de er placeret i Den Dansk-Tyske Region.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er meget glad for, at fonden bakker op om den nye pris. Vores ønske er at fremhæve de gode rollemodeller inden for grænseoverskridende iværksætteri og innovation, for der er ingen tvivl om, at det er nøglen til fortsat vækst i regionen, siger regionsrådsformand i Region Syddanmark, Carl Holst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...