Fondspenge fra Bitten og Mads Clausen til dansk-tysk innovation

20. april 2013 Erhverv

Bitten og Mads Clausens Fond har valgt at donere 340.000 kr. til en ny dansk-tysk innovationspris, som uddeles første gang i 2014.

Virksomheder nord og syd for grænsen kan se frem til at få sat pris på deres grænseoverskridende erhvervssamarbejde, når 150-året for Slaget på Dybbøl markeres næste år.

Bitten og Mads Clausens Fond har nemlig sagt ja til at donere i alt 340.000 kr. til en dansk-tysk innovationspris, som uddeles for første gang i 2014. Prisen går til virksomheder, som har skabt merværdi eller har potentialet til det, fordi de er placeret i Den Dansk-Tyske Region.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er meget glad for, at fonden bakker op om den nye pris. Vores ønske er at fremhæve de gode rollemodeller inden for grænseoverskridende iværksætteri og innovation, for der er ingen tvivl om, at det er nøglen til fortsat vækst i regionen, siger regionsrådsformand i Region Syddanmark, Carl Holst.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...