Foreningen Alslug er igen klar til at hjælpe både erfarne og kommende Linux-brugere

30. august 2020 Sundeved

Så er Linux-foreningen Alslug atter på banen og det er på 1.sal, Foreningshuset, Aktivitetscenteret BAKC på Ullerup Gl. Skole.

Vi har åbent lørdag den 12 september mellem 13 og 16, skriver Alslug i en pressemeddelelse.

Giv din aflagte pc en sidste chance. Tag den med til sikker Linux installation i Alslug. PC’en kan let igen blive din foretrukne. Vi kan også hjælpe med at få data ud af din gamle computer, selv når den gamle maskine ikke kan starte, så er det ofte muligt at redde data.

Artiklen fortsætter under annoncen

En Linux PC kan bruge din Google konto, din mail, og gå på offentlige hjemmesider og de har en kontorpakke. Alle programmer er gratis, ligesom vores hjælp er det.

Linux sidder i rigtig mange store edb-centre og derfor bliver huller lukket meget hurtigt. Derfor behøver Linux ikke antivirusprogrammer, når bare man jævnligt opdaterer pc’en.

Mere om covid-19 deltagerantal begrænsninger på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gratis adgang – alle er velkommen efter først til mølle princippet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...