Formandsskifte hos Konservative i Sønderborg

25. januar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Søren Tylvad Andersen er nyvalgt formand hos Konservative, hvor han efter generalforsamlingen onsdag aften afløser Søren Andresen.

“Der er ikke noget dramatik i formandsskiftet. Det handler ganske enkelt om, jeg har skiftet job og er nødt til at prioritere det”, siger Søren Andresen, der nu er menigt bestyrelsesmedlem..

“Jeg ikke i tvivl om, at Konservative i Sønderborg skal være mere synlige og det er vi klar til.

Artiklen fortsætter under annoncen

De seneste år er gået med at bygge partiforeningen op”, siger den nyvalgte formand efter at have lagt ører til beretningen fra sin navnebror.

Bestyrelsesmedlem Søren Andresen og formand Søren Tylvad Andersen.

Konservative gik til valg på, at der skulle gøres noget for iværksættere og de små- og mellemstore virksomheder og så ville partiet af med dækningsafgiften.

“Vi og vores byrådsmedlem, Ole W. Stenshøj, kan sætte flueben ved dem og glæde os over, at der er kommet en fantastisk iværksætterservice og over, at det nu er lettere for små lokale virksomheder at deltage i kommunale udbud”, siger Søren Andresen til SønderborgNYT.

Han får også nævnt, at det er godt, der er kommet et vækstråd, som har fokus på de små- og mellemstore virksomheder.

På generalforsamlingen blev der ikke peget på kandidater til kommunalvalget.

“Vi finder spidskandidaten og de øvrige kandidater på et opstillingmøde i marts”, siger formand Søren Tylvad Andersen. Her vil blandt andre hans selv og Trine Lindén satse på opbakning til en plads et sted på listen.

“Der er selvfølgelig flere kandidater, der har mod på at stille op og vi har også plads til helt nye medlemmer, der kan se sig selv i Konservative”, siger den nyvalgte formand.

Og når opstillingsmødet er holdt, så skal hele holdet køres i stilling til valgkampen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk