Formodet indbrudstyv fanget

21. oktober 2014 Uncategorized

En mand, som politiet mistænker for at være indbrudstyv, bliver fremstillet i grundlovsforhør kl. 14 ved Retten i Sønderborg i dag.retten

Manden blev anholdt i går kort efter, at der havde været forsøg på indbrud i en villa i Parkgade i Sønderborg. Der kom beboeren hjem ved 20-tiden og overraskede øjensynligt en tyv, der var i gang med sit arbejde. Den pågældende fik i hvert fald travlt med at stikke af fra huset.

Beboeren så derefter, at et vindue på bagsiden af huset  bar spor efter et indbrudsforsøg, hvorfor beboeren slog alarm til politiet. Kort efter fik en patrulje øje på og anholdt  en mand, der svarede til beskrivelsen af gerningsmanden.

Den sigtede er kendt af politiet i forvejen, og politiet vil i grundlovsforhøret kræve ham varetægtsfængslet, så der bliver mulighed for at undersøge, om han har mere på samvittigheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...