Formodet indbrudstyv fanget

21. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

En mand, som politiet mistænker for at være indbrudstyv, bliver fremstillet i grundlovsforhør kl. 14 ved Retten i Sønderborg i dag.retten

Manden blev anholdt i går kort efter, at der havde været forsøg på indbrud i en villa i Parkgade i Sønderborg. Der kom beboeren hjem ved 20-tiden og overraskede øjensynligt en tyv, der var i gang med sit arbejde. Den pågældende fik i hvert fald travlt med at stikke af fra huset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beboeren så derefter, at et vindue på bagsiden af huset  bar spor efter et indbrudsforsøg, hvorfor beboeren slog alarm til politiet. Kort efter fik en patrulje øje på og anholdt  en mand, der svarede til beskrivelsen af gerningsmanden.

Den sigtede er kendt af politiet i forvejen, og politiet vil i grundlovsforhøret kræve ham varetægtsfængslet, så der bliver mulighed for at undersøge, om han har mere på samvittigheden.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...