Forskerparken Syd bliver til Videnspark Alsion

30. maj 2016 Uddannelse

Forskerparken Syd A/S skifter i 2016 navn til Videnspark Alsion A/S.

Navneændringen er besluttet på generalforsamlingen forleden.

Det nye navn afspejler et strategisk skifte, som er aftalt mellem selskabets to største kapitalejere: Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond. Baggrunden er, at udlejning til uddannelsesmæssige formål ikke er foreneligt med en erhvervsdrivende fonds aktiviteter, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Det har derfor været nødvendigt at finde en løsning, hvor disse lejemål flyttes ud af Forskerparkens og dermed Bitten & Mads Clausens Fonds regi. Løsningen er blevet, at Sønderborg Kommune overtager lejemålet af 3. og 4. etage, og samtidig udtræder af aktionærkredsen i Forskerparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem skiftet i udlejningen kan Forskerparken fortsætte sit fokus på erhvervsmæssige aktiviteter, mens Sønderborg kommune anvender 3. og 4. etage til uddannelsesmæssige formål. Efter planen flytter EASV  ind på 3. og 4. etage i august 2016.

Med andre ord opdeles Forskerparken fremover i to ejerdele, som anvendes til hhv. uddannelsesformål og erhvervsmæssige formål.

Sønderborg Kommunes overtagelse af den ene del forventes endeligt godkendt af byrådet inden sommerferien.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Augustenborg, Samfund

Byudviklingsmesse: Det handler om Augustenborgs fremtid

23. maj 2022 Augustenborg

Hertugbyens Bevaringsforening arrangerer i samarbejde med flere andre foreninger en Borgerworkshop og Byudviklingsmesse, som skal finde sted søndag den 12. juni fra klokken 13 til 17 i Augustenborg-hallerne i forbindelse med kommunens Masterplan for Hertugbyen. Augustenborgs fremtid afhænger af, at det lykkes at renovere og genopbygge Augustenborgs gamle bydel og havn, et projekt som kommunen […]

Læs mere...