Forskningens Døgn: Hjernegymnastik for de små

24. april 2019 Uddannelse

Har du nogensinde tænkt over hvad hjernen er opbygget af?

Hvordan vi kan se hvad andre føler?

Hvad der sker når vi bliver bange?

I anledning af Forskningens Døgn kan pædagoger og børnehavebørn nu lege sig til viden om vores hjerner, skriver SDUs bibliotek.

På Syddansk Universitetsbibliotek kan institutioner i Sønderborg kommune nu låne en formidlingskuffert med hjernen som tema. Med udgangspunkt i børnene selv og deres egen hverdag, sættes der fokus på den naturvidenskabelige forskning og dens metode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem leg, sange, historier, og små kreative eksperimenter der taler til børnenes nysgerrighed understøttes aktiviteterne de nye styrkede læreplanstemaer i daginstitutionerne. De er udviklet til både store og små børnegrupper og stiller meget få krav til omgivelserne, så de kan udvælges og tilpasses de lokale forhold.

Kufferterne kan lånes gratis i mindst 30 dage, og biblioteket tilbyder dem, indtil de ikke længere kan udlånes pga. slid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...