Forsvarsministeren besøger Sergentskolen

18. april 2013 Kultur

Forsvarsminister Nick Hækkerup taler i aften på 1864-arrangement på Sønderborg Kaserne og det er ikke utænkeligt, han kommer til at forsvare beslutningen om, at Sergentskolen skal flyttes til Varde.

– Jeg er glad for det ikke er mig, der skal holde den tale, siger seniorsergent Michael Ipsen fra sergentskolen til dr.syd.

Torsdag aften holder Forsvarsministeren tale på den kaserne, han selv har givet dødsstødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Michael Ipsen pointerer dog, at de som soldater er loyale over for de beslutninger, som politikerne træffer om deres fremtid.

– Men der kommer mange, som er meget sønderjyske i hjertet til arrangementet, så jeg er da både spændt på, hvad ministeren siger, men også på, hvordan han bliver modtaget, siger Michael Ipsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...