Forsvarsministeren besøger Sergentskolen

18. april 2013 Kultur

Forsvarsminister Nick Hækkerup taler i aften på 1864-arrangement på Sønderborg Kaserne og det er ikke utænkeligt, han kommer til at forsvare beslutningen om, at Sergentskolen skal flyttes til Varde.

– Jeg er glad for det ikke er mig, der skal holde den tale, siger seniorsergent Michael Ipsen fra sergentskolen til dr.syd.

Torsdag aften holder Forsvarsministeren tale på den kaserne, han selv har givet dødsstødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Michael Ipsen pointerer dog, at de som soldater er loyale over for de beslutninger, som politikerne træffer om deres fremtid.

– Men der kommer mange, som er meget sønderjyske i hjertet til arrangementet, så jeg er da både spændt på, hvad ministeren siger, men også på, hvordan han bliver modtaget, siger Michael Ipsen.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>