Fra døgnrapporten: Indbrud og et enkelt tyveri

11. september 2014 Uncategorized

Der blev onsdag anmeldt et par indbrud og et enkelt tyveri til politiet i Sønderborg.politi 1

Mellem den 1. og den  10. september har et kolonihavehus været alene hjemme på Glentevej i haveforeningen Sundsmark. Det havde en eller flere tyve benyttet sig af og der blev stjålet en el-transformer og en styreboks til et solcellepanel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra tirsdag til onsdag blev en hoveddør brudt op i danseskolen på Johannes Kochsvej i Gråsten. Her blev der stjålet et 42” fladskærms-tv, 4 højttalere, en forstærker, en mixer og en X-box.

Fra parkeringspladsen ved Danfoss på Nordborgvej blev der stjålet et sæt nummerplader fra en Opel Astra.

  • Registreringsnummeret er XN 43 005 og hvis nogen ser de nummerplader er vi meget interesserede i at høre om det, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi. Når der stjæles nummerplader, så er det som regel fordi, de skal bruges i forbindelse med kriminalitet. Falske nummerplader gavner ikke opklaringen f. eks. indbrud eller røveri.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...