Fra døgnrapporten: Indbrud og et enkelt tyveri

11. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Der blev onsdag anmeldt et par indbrud og et enkelt tyveri til politiet i Sønderborg.politi 1

Mellem den 1. og den  10. september har et kolonihavehus været alene hjemme på Glentevej i haveforeningen Sundsmark. Det havde en eller flere tyve benyttet sig af og der blev stjålet en el-transformer og en styreboks til et solcellepanel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra tirsdag til onsdag blev en hoveddør brudt op i danseskolen på Johannes Kochsvej i Gråsten. Her blev der stjålet et 42” fladskærms-tv, 4 højttalere, en forstærker, en mixer og en X-box.

Fra parkeringspladsen ved Danfoss på Nordborgvej blev der stjålet et sæt nummerplader fra en Opel Astra.

  • Registreringsnummeret er XN 43 005 og hvis nogen ser de nummerplader er vi meget interesserede i at høre om det, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi. Når der stjæles nummerplader, så er det som regel fordi, de skal bruges i forbindelse med kriminalitet. Falske nummerplader gavner ikke opklaringen f. eks. indbrud eller røveri.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...