Fra SOSU-assistent til IT-supporter

28. juni 2019 Gråsten

For fem måneder siden startede Camilla Mortensen som supportelev ved ipnordic A/S i Gråsten. Indtil da var det ikke umiddelbart it-løsninger og PBX-opsætninger, der havde været en del af karrierevejen for den 24-årige fynbo.

Camilla Mortensen har nemlig en uddannelse som social- og sundhedsassistent, men kastede sig i januar 2018 ud i et markant brancheskift, da hun startede på uddannelsen for IT-supportere i Odense, skriver ipnordic.

Et skifte som hun bestemt ikke fortryder:

“IT har egentlig altid interesseret mig, så nu tog jeg springet, og min tid hos ipnordic har kun bekræftet mig i, at det var det rette valg. Jeg møder glad på arbejde hver dag og er rigtig glad for kontakten med mine kolleger og kunderne. Så er det også et stort plus, at der er så mange sociale arrangementer her ved ipnordic”, siger Camilla Mortensen, der allerede nu glæder sig til at komme tilbage til supporttelefonen efter et par måneders skoleophold fra juli.

Hun har kvittet sin lejlighed i Odense, hvor hun oprindeligt kommer fra, og hvor hun går på Syddansk Erhvervsskole, når hun ikke er hos ipnordic. Nu bor hun i stedet i Gråsten, tæt på elevpladsen, og de mange kolleger, som hun bruger meget af sin fritid med.

Camilla Mortensen opfordrer andre til også kaste sig ud i et brancheskift, hvis det første valg alligevel ikke føles helt rigtigt.

Drømmen kan sagtens vise sig at være noget helt andet end første indskydelse.

“Spring ud i det”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk