Frækt tyveri i Hørup

23. december 2015 112

Der blev tirsdag begået både et indbrudsforsøg og et frækt tyveri på Kløverholm i Hørup.

Kl. 03 natten til tirsdag forsøgte en tyv at bryde en terrassedør op med et koben. Tyven havde ikke lige taget højde for at familien har to hunde, men dem fik han mere end hilst på. Tyven stak af i fuldt firspring med hundene i hælene og forurettede er overbevist om at hundene også fik bidt tyven i flugten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag kl. 12:57 gik en mand ind gennem en ulåst hoveddør i en lejlighed på Kløverholm. Manden gik direkte ud i køkkenet, hvor han tog en pengekasse, der indeholdt 1500 kr. i kontanter. Manden forlod lige så hurtigt stedet igen via hoveddøren.

Lejlighedens beboer, en 54-årig mand, beskriver manden som værende mellem 175 og 180 cm høj. Han var iført cowboybukser og en klud der dækkede for ansigtet.

Tyven var sjusket klædt lyder det i beskrivelsen.

Har du en idé om, hvem tyven er, så er politiet klar ved telefon 1-1-4 – også i juledagene.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...