Fredag og tirsdag er store rejsedage

19. december 2014 Uncategorized

Skal du krydse landet op til jul, så er det en god idé at overveje nøje, hvornår du stiger på toget, bussen eller sætter dig ind i din bil.

Både DSB, Vejdirektoratet og busselskabet Rødbillet.dk melder om rejsetravlhed i de kommende dage – og særligt lillejuleaften bliver trang.tog2

“Fredag og den 23. er de to største dage for os. Fredag er i forvejen ugens største rejsedag, og kombineret med juletrafikken bliver det isoleret set den største rejsedag”, oplyser DSB’s presseafdeling.

“Skal man rejse den 23. kan man med fordel rejse tidligt morgen eller sen eftermiddag eller aften, for trykket er størst om formiddagen og ved middagstid”, lyder det videre.

DSB har indsat ekstra tog i de mest travle timer, men anbefaler i øvrigt, at man bestiller pladser allerede nu, hvis man gerne vil sidde sammen med venner eller familie i toget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...