Fredag og tirsdag er store rejsedage

19. december 2014 Uncategorized

Skal du krydse landet op til jul, så er det en god idé at overveje nøje, hvornår du stiger på toget, bussen eller sætter dig ind i din bil.

Både DSB, Vejdirektoratet og busselskabet Rødbillet.dk melder om rejsetravlhed i de kommende dage – og særligt lillejuleaften bliver trang.tog2

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fredag og den 23. er de to største dage for os. Fredag er i forvejen ugens største rejsedag, og kombineret med juletrafikken bliver det isoleret set den største rejsedag”, oplyser DSB’s presseafdeling.

“Skal man rejse den 23. kan man med fordel rejse tidligt morgen eller sen eftermiddag eller aften, for trykket er størst om formiddagen og ved middagstid”, lyder det videre.

DSB har indsat ekstra tog i de mest travle timer, men anbefaler i øvrigt, at man bestiller pladser allerede nu, hvis man gerne vil sidde sammen med venner eller familie i toget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 112, Sønderborg

Bilist påvirket af heroin, amfetamin og hash

28. september 2023 112

Onsdag standsede politiet en bilist, som kom kørende på Skovbyvej i Mintebjerg på Sydals. “Betjentene skønnede at bilisten var påvirket af stoffer og hun indrømmede, at hun havde taget heroin, amfetamin og hash”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Betjentene ransagede bilen og tjekkede lommerne på den 35-årig kvinde fra Sydals og de […]

Læs mere...