Fredag stod der ‘trivsel’ på Ahlmann-Skolens skema

23. august 2019 Uddannelse

Ahlmann-Skolen havde fredag deres årlige trivselsdag, hvor der først på dagen blev arbejdet i klasserne omkring venskab og det at være en del af noget.

Samtlige klasser fra 0 til 10 brugte efterfølgende dagen på stranden ved Sønderborg Slot til at bygge sandslotte, hvor man dystede i kategorierne: Kreative, højeste og bedste team.

Og så var der en også en ærespræmie.

Børnehaveklasserne fra Ahlmann-Skolen løb med æren for bedste teamarbejde, fordi eleverne i begge børnehaveklasser valgte at slå sig sammen til et stort team.

De mindste klasser kunne man se samle små sten sammen alene for fællesskabsfølelsen.

De større klasser løb med præmien for det mest kreative påfund med en havfrue.

Ærespræmien blev givet til skolens 6. klasser, der fejrede mangfoldigheden i klassen ved at have lavet flag med alle de nationaliteter man kunne finde i klassen.

Vejrguderne var med Ahlmann skolen på denne skønne fredag, som sluttede med fællessang på skolen og uddeling af diplomer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...