Fredagsfesten: Elever og lærere bliver tv-stjerner

17. oktober 2014 Uncategorized

Fredag formiddag blev der taget tilløb til en optagelse af Fredagsfesten på Sønderskovskolen i Sønderborg. I eftermiddagstimerne finder den IMG_3055endelige optagelse sted og den bliver så sendt ud i de danske hjem på DR om cirka en måned.

Patrick fra Ulkebøl forklarer, at Fredagsfesten går ud på at vide, huske, holde balancen og sådan noget.

Patrick fra Ulkebøl forklarer, at Fredagsfesten går ud på at vide, huske, holde balancen og sådan noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra lærerstaben er det Jan, Helle og Kathrine, der skal kæmpe imod de tre 5. klasse-elever Simon, Marco og og Helena. Og når der er tale om en konkurrence, så er der selvfølgelig præmier på spil.

Hvis eleverne vinder, så står den på Pizzafest og vinder lærerne, så skal de have en pakkekalender i decembermåned – og den skal eleverne sørge for.

Under generalprøven var der blot en enkelt elev på tilskuerpladsen og det var Patrick fra 4. b på Ulkebøl Skole.

“Jeg er her for at se Simon blive filmet. han er jo min bedste ven”, siger Patrick til SønderborgNyt. Han fortæller ganske kort, hvad Fredagsfesten går ud på:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er noget med at huske, vide, holde balancen og sådan noget”, siger han. Og det bliver vi allesammen klogere på, når optagelsen bliver sendt på tv.

Det er iøvrigt den allersidste gang, der optages Fredagsfesten.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...