Fuld mand fulgt til dørs af betjente – to gange

8. oktober 2015 112

Onsdag aften ringede en borger til politiet og fortalte at en sanseløst beruset mand væltede rundt ved Ingo-tanken på Alsgade i Sønderborg.politi

“Da betjentene kom fandt de den 43-årige, der næsten havde kæmpet sig hjem til sin kæreste, som bor små 100 meter fra tanken. Politiet hjalp manden det sidste stykke i mål – men det holdt ikke længe”, oplyser politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 19:45 blev der igen ringet til politiet. Denne gang lå den 43-årige mand og sov foran en hoveddør på Fællesstræde, som er en sidegade til Alsgade.

Mandens kæreste var tilsyneladende blevet træt af den fulde mand og havde smidt ham ud. Politiet valgte derfor at køre manden hjem til Havnbjerg, hvor han blev lagt i seng.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...