Fup-opkald: Læser sparede penge og takker for advarslen

13. september 2014 Uncategorized

Fredag advarede SønderborgNyt imod såkaldte fup-opkald, der blot har det formål, at folk ringer tilbage og betaler i dyre domme for det. Og lørdag viste det sig, at artiklen havde sikret, at en sønderborgenser ikke røg i fælden.

Læseren sendte et foto af telefonen, hvor "fup-nummeret" vises.

Læseren sendte et foto af telefonen, hvor “fup-nummeret” vises.

Han skriver:

– Så fik jeg et fup opkald. Tog den heldigvis ikke da jeg har set jeres opslag. Tusind tak. Husk at advare om det stadig sker

Altså: Pas på fup-opkald – de kan koste rigtigt mange penge.

Svindlen optræder i flere former: det kan være ved, at der ringes op meget kort og lægges på, inden kunden når at registrere opkaldet. Men det ser ud som om, der er et ubesvaret opkald. Ringer man tilbage, bliver man forbundet til en telefonsvarer i udlandet, og kommer til at betale en meget høj minutpris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan også foregå ved, at man modtager en sms eksempelvis med teksten “Hej, ring lige tilbage” og hvis man så gør det, er det også til en telefonsvarer, og opkaldet overtakseres. Det samme skulle gælde, hvis man svarer med en sms.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...