Fup-opkald: Læser sparede penge og takker for advarslen

13. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag advarede SønderborgNyt imod såkaldte fup-opkald, der blot har det formål, at folk ringer tilbage og betaler i dyre domme for det. Og lørdag viste det sig, at artiklen havde sikret, at en sønderborgenser ikke røg i fælden.

Læseren sendte et foto af telefonen, hvor "fup-nummeret" vises.

Læseren sendte et foto af telefonen, hvor “fup-nummeret” vises.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han skriver:

– Så fik jeg et fup opkald. Tog den heldigvis ikke da jeg har set jeres opslag. Tusind tak. Husk at advare om det stadig sker

Altså: Pas på fup-opkald – de kan koste rigtigt mange penge.

Svindlen optræder i flere former: det kan være ved, at der ringes op meget kort og lægges på, inden kunden når at registrere opkaldet. Men det ser ud som om, der er et ubesvaret opkald. Ringer man tilbage, bliver man forbundet til en telefonsvarer i udlandet, og kommer til at betale en meget høj minutpris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan også foregå ved, at man modtager en sms eksempelvis med teksten “Hej, ring lige tilbage” og hvis man så gør det, er det også til en telefonsvarer, og opkaldet overtakseres. Det samme skulle gælde, hvis man svarer med en sms.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...