FV: Vælgermøde i Haveforeningen Sundeved

31. maj 2019 FV19

Der var fuldt hus torsdag formiddag i Haveforeningen Sundeveds Fælleshus ved valgmødet torsdag, hvor de lokale folketingskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet deltog sammen med Kolonihaveforbundets formand, Preben Jacobsen.

Efter en rundgang med besøg i flere kolonihaver, blandt andre Venstre-kandidatens egen, bød kredsformand Preben Sørensen velkommen til debatmødet i Fælleshuset, skriver haveforeningen.

Her redegjorde forbundsformanden for forbundets ønsker om en fortsat lovmæssig sikkerhed for kolonihavernes bevarelse landet over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge politikere udtrykte en klar støtte til kolonihavernes bevarelse lokalt og på landsplan og de besvarede sammen med forbundsformanden, spørgsmål fra forsamlingen om denne del af et mere grønt Danmark fremover.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...