FV19: Benny Engelbrecht er pavestolt

5. juni 2019 FV19

13473 af Sønderborgs vælgere stemte på Socialdemokratiet, som fik en fremgang på 1745 stemmer.

“Det er jeg pavestolt over og det handler om, vi havde en rigtig god kampagne, hvor de lokale partimedlemmer virkeligt gjorde en forskel”, siger Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

“Det er også skønt, vi har gjort Sønderborg til en ‘rød’ by i et landskab, der tidligere var gult”, siger Benny Engelbrecht, der bruger valgaftenen på Christiansborg.

“De mange stemmer i Sønderborg kan jeg bruge som et rygstød i mit videre arbejde”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som Benny Engelbrecht tidligere på valgadagen sagde til SønderborgNYT, så måtte sønderborgenserne gerne pille hans L:RON-valgplakjater ned efter klokken 20 og tage dem med hjem.

SønderborgNYT var forbi Socialdemokratiets valglokale i Perlegade efter klokken 20. Her kunne man fortælle, at de eftertragtede plakater var væk fra Perlegade allerede tre minutter efter klokken 20.

“Det er jo dejligt at folk spillede med på ideen”, siger Benny Engelbrecht.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Landsstævne hos Sønderborg Sportsrideklub

1. oktober 2022 Sport

I weekenden er der masser at kigge på for enhver, som synes, det er fascinerende at se ridebanespring. Man skal ganske enkelt bare tage på besøg hos Sønderborg Sportsrideklub i Huholt, hvor der er et stort landsstævne, som begyndte fredag og først slutter søndag. “Der er 220 ryttere med i landsstævnet og et landsstævne adskiller […]

Læs mere...