FV19: Benny Engelbrecht er pavestolt

5. juni 2019 FV19

13473 af Sønderborgs vælgere stemte på Socialdemokratiet, som fik en fremgang på 1745 stemmer.

“Det er jeg pavestolt over og det handler om, vi havde en rigtig god kampagne, hvor de lokale partimedlemmer virkeligt gjorde en forskel”, siger Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

“Det er også skønt, vi har gjort Sønderborg til en ‘rød’ by i et landskab, der tidligere var gult”, siger Benny Engelbrecht, der bruger valgaftenen på Christiansborg.

“De mange stemmer i Sønderborg kan jeg bruge som et rygstød i mit videre arbejde”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som Benny Engelbrecht tidligere på valgadagen sagde til SønderborgNYT, så måtte sønderborgenserne gerne pille hans L:RON-valgplakjater ned efter klokken 20 og tage dem med hjem.

SønderborgNYT var forbi Socialdemokratiets valglokale i Perlegade efter klokken 20. Her kunne man fortælle, at de eftertragtede plakater var væk fra Perlegade allerede tre minutter efter klokken 20.

“Det er jo dejligt at folk spillede med på ideen”, siger Benny Engelbrecht.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...