FV19: Benny Engelbrecht håber på at gentage successen

7. maj 2019 FV19

I Sønderborg Kommune stiller seks lokale politiker op til folketingsvalget og en af dem er Benny Engelbrecht der stiller op på liste A – Socialdemokratiet.

“Jeg fik et rigtigt godt valg ved det seneste folketingsvalg og det håber jeg på, jeg får igen”, siger Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

Antallet af personlige stemmer har betydning.

“For mig betød det, jeg kom med i ledelsen af partiet og derfra kunne jeg blandt andet sikre, at Als-Fynbroen kom med i vores udspil til en infrastrukturreform. Enten som et OPP-projekt eller en brugertalt bro”, siger Benny Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

Benny Engelbrecht fortæller, det er vigtigt, at sønderborgenserne stemmer på en lokal kandidat.

“Sønderborg skal nemlig kæmpe for tingene og derfor er det vigtigt, der sidder politikere fra Sønderborg i Folketinget”.

Udover at gavne Sønderborg-området bedst muligt på Christiansborg, så vil Benny Engelbrecht også arbejde for den meget omtalte Tilbagetrækningsreform, bedre sundhed, han vil have stoppet nedskæringerne på uddannelsesområdet, der jo især rammer hårdt i de mindre uddannelsesbyer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg bor i Adsbøl og møder på jobbet på Christiansborg. Men uanset valgets udfald, så bliver jeg boende her”, siger Benny Engelbrecht.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk