FV19: Benny Engelbrecht vandt valget i Sønderborg

6. juni 2019 FV19

Alle personlige stemmer er nu talt op i Sønderbog Kommune og Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet har fået flest personlige stemmer i Sønderborg Kommune.

7.510 vælgere satte deres kryds personligt på Benny Engelbrecht.

Ellen Trane Nørby fra Venstre bliver nummer to med 6.365 personlige stemmer og Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl kommer ind på tredjepladsen med 1.897 personlige stemmer.

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige bliver nummer fire på Top 5 listen over personlige stemmer i Sønderborg Kommune med 1.586 personlige stemmer og på femte pladser kommer endnu en venstrekandidat, nemlig Mogens Dall, som har fået 1.005 personlige stemmer i Sønderborg Kommune.

Som dagen skrider frem, vil de enkelte kandidater få yderligere stemmer, når alle valgkredsene er færdige med deres optælling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...