FV19: Bo Kleis Christensen vil ikke bare snakke – men gøre noget

7. maj 2019 FV19

I Sønderborg Kommune stiller seks lokale politiker op til folketingsvalget og en af dem er Bo Kleis Christensen der stiller op på liste D – Nye Borgerlige.

Bo Kleis Christensen er født og opvokset i Sønderborg-området.

“Jeg har altid haft mit hjerte i Sønderborg-området”, siger Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT.

Bo Kleis Chjristensen fortæller, han bestemt ikke er politiker.

“Jeg er en ganske almindelig familiefar, som ønsker at ændre den fremtid, som jeg ser for landet”, siger han. Nye Borgerlige synes ikke, at Folketinget indtil videre har gjort andet end at snakke om tingene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så må vi andre jo ind og gøre noget”, siger Bo Kleis Christensen, der på ingen måde kan se en politisk karriere for sig.

“Jeg har ingen ambition om, jeg skal blive levebrødspolitiker”, siger han. Han mener, at levebrødspolitikere gør alt for meget ud af at lytte til fokusgrupper fremfor at lave den politik, der er brug for.

“Vi der kommer ude fra det pulserende liv har føling med virkeligheden og det er et godt afsæt til at lave politik”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...