FV19: Bo Kleis Christensen vil ikke bare snakke – men gøre noget

7. maj 2019 FV19 Skrevet af: Ole Kæhler

I Sønderborg Kommune stiller seks lokale politiker op til folketingsvalget og en af dem er Bo Kleis Christensen der stiller op på liste D – Nye Borgerlige.

Bo Kleis Christensen er født og opvokset i Sønderborg-området.

“Jeg har altid haft mit hjerte i Sønderborg-området”, siger Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT.

Bo Kleis Chjristensen fortæller, han bestemt ikke er politiker.

“Jeg er en ganske almindelig familiefar, som ønsker at ændre den fremtid, som jeg ser for landet”, siger han. Nye Borgerlige synes ikke, at Folketinget indtil videre har gjort andet end at snakke om tingene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så må vi andre jo ind og gøre noget”, siger Bo Kleis Christensen, der på ingen måde kan se en politisk karriere for sig.

“Jeg har ingen ambition om, jeg skal blive levebrødspolitiker”, siger han. Han mener, at levebrødspolitikere gør alt for meget ud af at lytte til fokusgrupper fremfor at lave den politik, der er brug for.

“Vi der kommer ude fra det pulserende liv har føling med virkeligheden og det er et godt afsæt til at lave politik”.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...