FV19: Bo Kleis Christensen vil ikke bare snakke – men gøre noget

7. maj 2019 FV19

I Sønderborg Kommune stiller seks lokale politiker op til folketingsvalget og en af dem er Bo Kleis Christensen der stiller op på liste D – Nye Borgerlige.

Bo Kleis Christensen er født og opvokset i Sønderborg-området.

“Jeg har altid haft mit hjerte i Sønderborg-området”, siger Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT.

Bo Kleis Chjristensen fortæller, han bestemt ikke er politiker.

“Jeg er en ganske almindelig familiefar, som ønsker at ændre den fremtid, som jeg ser for landet”, siger han. Nye Borgerlige synes ikke, at Folketinget indtil videre har gjort andet end at snakke om tingene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så må vi andre jo ind og gøre noget”, siger Bo Kleis Christensen, der på ingen måde kan se en politisk karriere for sig.

“Jeg har ingen ambition om, jeg skal blive levebrødspolitiker”, siger han. Han mener, at levebrødspolitikere gør alt for meget ud af at lytte til fokusgrupper fremfor at lave den politik, der er brug for.

“Vi der kommer ude fra det pulserende liv har føling med virkeligheden og det er et godt afsæt til at lave politik”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21: Slesvigsk Parti vil styrke børn og unges

22. oktober 2021 KV21

Borgmesterkadidat Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver: Ikke alle forældre har ressourcer til at hjælpe deres barn til en aktiv fritid sammen med andre børn i det lokale foreningsliv. Står det til Slesvigsk Parti skal alle børn og unge have mulighed for at gå til sport, musikundervisning og andre kreative fritidsaktiviteter. Det styrker deres trivsel, sundhed […]

Læs mere...