FV19: Børn og voksne tegnede den ønskede Als-Fynbro

1. juni 2019 FV19

I weekenden sætter folketingskadidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og socialdemokraten Benny Engelbrecht fokus på den ønskede bro mellem Als og Fyn. Det gjorde de med en tegnekonkurrence for børn og voksne, som skulle tegne deres bud på, hvordan broen mellem Als og Fyn skal se ud.

De flotte tegninger blev sat op lygtepælene, hvor forbipasserende kan se dem.

”Benny Engelbrecht og jeg har været engageret i arbejdet for en bro mellem Als og Fyn i mere end et årti. Broen er kommet tættere på, men der ligger stadig et stort stykke arbejde foran os. Blandt andet er det vigtigt, at vores kollegaer fra andre partier også bakker op om projektet. Hvis vi skal realisere en bro mellem Als og Fyn, så kræver det et bredt politisk flertal på Christiansborg”, siger Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

I marts konkluderede en rapport fra Vejdirektoratet, at det ville være en gevinst for samfundet at bygge en bro mellem Als og Fyn.

”En sydlig Lillebæltsbro ville være en stor gevinst for hele regionen. Den vil betyde færre transportomkostninger for lokale virksomheder som Danfoss og Linak, og det vil på sigt kunne betyde flere arbejdspladser. Men broen vil også have stor betydning for helt almindelige borgere der vil få kortere transporttider,”, siger Benny Engelbrecht.

Hvis broen mellem Als og Fyn får medvind i det kommende folketing, så kan forundersøgelserne begynde på et tidspunkt mellem 2030 og 2035.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var det bud Venstres Kristian Jensen havde, da han fredag var i Fynshav.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Mød kandidaterne Stephan Kleinschmidt og Jesper Esbensen på SønderborgNYT TV

26. oktober 2021 KV21

Tirsdag eftermiddag klokken 17 kan du se og høre den konservative spidskandidat, Jesper Esbensen, og Slesvigsk Partis borgmesterkandidat, Stephan Kleinschmidt, i en valgdebat på Sønderborg TV. I udsendelsen kan du høre Jesper Esbensen fortælle, at han synes, at de penge, som Sønderborg Kommune betaler for at få Tour de France til byen, kunne bruges meget […]

Læs mere...