FV19: Borgmesteren håber på en ministerpost til Benny Engelbrecht

10. maj 2019 FV19

Når borgere nogle gange spørge lokale folketingspolitikere, hvorfor de ikke har sørget for både det ene og det, så er svaret nogle gange, at man ikke kan sidde på Christiansborg og føre ‘sognerådspolitik’.

“Men det er nu vigtigt, der er lokalt valgte mennesker i Folketinget”, siger borgmester Erik Lauritzen og fortæller videre, at de lokalt valgte kan hjælpe med nogle af de udfordringer, der er i det sønderjyske.

“Det kræver selvfølgelig, at de også vil gøre noget for os, når valgtalerne er slut og stemmerne talt op”, siger borgmesteren. Ord skal følges op med handling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han ser meget gerne, at Socialdemokratiet vinder valget og regeringsmagten.

“Og selvfølgelig også at den lokale  socialdemokratiske folketingskandidat Benny Engelbrecht får en ministerpost, fordi det giver os direkte adgang til magtens top”, siger Erik Lauritzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...