FV19: Borgmesteren håber på en ministerpost til Benny Engelbrecht

10. maj 2019 FV19

Når borgere nogle gange spørge lokale folketingspolitikere, hvorfor de ikke har sørget for både det ene og det, så er svaret nogle gange, at man ikke kan sidde på Christiansborg og føre ‘sognerådspolitik’.

“Men det er nu vigtigt, der er lokalt valgte mennesker i Folketinget”, siger borgmester Erik Lauritzen og fortæller videre, at de lokalt valgte kan hjælpe med nogle af de udfordringer, der er i det sønderjyske.

“Det kræver selvfølgelig, at de også vil gøre noget for os, når valgtalerne er slut og stemmerne talt op”, siger borgmesteren. Ord skal følges op med handling.

Han ser meget gerne, at Socialdemokratiet vinder valget og regeringsmagten.

“Og selvfølgelig også at den lokale  socialdemokratiske folketingskandidat Benny Engelbrecht får en ministerpost, fordi det giver os direkte adgang til magtens top”, siger Erik Lauritzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...