FV19: – I Alternativet vil vi kæmpe for klimaet

7. maj 2019 FV19

I Sønderborg Kommune stiller seks lokale politiker op til folketingsvalget og en af dem er Stefan S. Kronborg der stiller op på liste Å – Alternativet.

Alternativet er et parti, der lægger meget stor vægt på den grønne omstilling:

“Klima og energi er et par af vores mærkesager og så er det jo dejligt, jeg er fra Sønderborg, hvor der arbejdes med netop de ting”, siger folketingskandidat Stefan S Kronborg fra Alternativet.

Ligesom de øvrige lokale kandidater, så mener Stefan S. Kronborg, at det er vigtigt, Sønderborg har nogle folketingsmedlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er det, fordi det er os, der bor her, som ved, hvad der er brug for i Sønderborg”, siger Stefan S. Kronborg til SønderborgNYT.

“Jeg synes, vi har brug for flere uddannelsesmuligheder i Sønderborg. Her tænker jeg uddannelser indenfor landbruget og især energiområdet”.

Samarbejde er vigtigt

Stefan S. Kronborg går meget ind for samarbejde på alle ledder og kanter.

“Det giver jo mening, at Sønderborg arbejder sammen med Flensborg, når det handler om uddannelser”, siger Stefan S. Kronborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han tilføjer, at uddannelses-samarbejde med Flensborg og iøvrigt også andre kommuner kræver, at den kollektive trafik ind og ud af Sønderborg styrkes.

“Og jeg har det sådan, at jeg ved, jeg ikke ved alt. Derfor lytter jeg mere, end jeg snakker”, siger Alternativets Sønderborg-kandidat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...