FV19: – I Alternativet vil vi kæmpe for klimaet

7. maj 2019 FV19

I Sønderborg Kommune stiller seks lokale politiker op til folketingsvalget og en af dem er Stefan S. Kronborg der stiller op på liste Å – Alternativet.

Alternativet er et parti, der lægger meget stor vægt på den grønne omstilling:

“Klima og energi er et par af vores mærkesager og så er det jo dejligt, jeg er fra Sønderborg, hvor der arbejdes med netop de ting”, siger folketingskandidat Stefan S Kronborg fra Alternativet.

Ligesom de øvrige lokale kandidater, så mener Stefan S. Kronborg, at det er vigtigt, Sønderborg har nogle folketingsmedlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er det, fordi det er os, der bor her, som ved, hvad der er brug for i Sønderborg”, siger Stefan S. Kronborg til SønderborgNYT.

“Jeg synes, vi har brug for flere uddannelsesmuligheder i Sønderborg. Her tænker jeg uddannelser indenfor landbruget og især energiområdet”.

Samarbejde er vigtigt

Stefan S. Kronborg går meget ind for samarbejde på alle ledder og kanter.

“Det giver jo mening, at Sønderborg arbejder sammen med Flensborg, når det handler om uddannelser”, siger Stefan S. Kronborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han tilføjer, at uddannelses-samarbejde med Flensborg og iøvrigt også andre kommuner kræver, at den kollektive trafik ind og ud af Sønderborg styrkes.

“Og jeg har det sådan, at jeg ved, jeg ikke ved alt. Derfor lytter jeg mere, end jeg snakker”, siger Alternativets Sønderborg-kandidat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...