FV19: Jan Callesen vil have Christiansborg til at investere i de mindre kommuner

7. maj 2019 FV19

I Sønderborg Kommune stiller seks lokale politiker op til folketingsvalget og en af dem er Jan Callesen der stiller op på liste O – Dansk Folkeparti.

Jan Callesen, er klar til at tage endnu en periode på Chistiansborg og SønderborgNYT har spurgt Jan Callesen, hvad sønderborgenserne får ud af at sætte et kryds ved hans navn.

“Så får I en mand, der vil arbejde for, at der kommer nogle penge fra Christiansborg til udviklingen af vores område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen er lige kommet med en plan for den kommende infrastruktur og den vil jeg arbejde for i Folketinget”, siger Jan Callesen til SønderborgNYT.

“Vi alle drømmer jo om mere udvikling i Sønderborg-området og skal det ske, så kræver det gode veje og gerne en Als-Fynbro. Der skal også findes penge til at gøre handelsgader i mindre byer mere attraktive, heriblandt Nordborg”, siger Jan Callesen. Når Folketinget skal finde pengene til de opgaver, så er det, ifølge Jan Callesen, for at sikre liv i HELE Danmark.

“Områder, der er lette at komme til og fra, kan tiltrække virksomheder og det betyder arbejdspladser. Der er flot og dejligt på Als, men kan man ikke få job, så ender det jo med at befolkningstallet i Sønderborg Kommune falder og det sku’ jo gerne stige”, siger Jan Callesen.

“Uanset hvilket parti, som en vælger stemmer på, så er det vigtigt, at der stemmes på en lokal kandidat, som kender vores område og de udfordringer her er”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk