FV19: Lørdag er plakatdag

11. maj 2019 FV19

Lørdag klokkien 12 lød startskuddet til de mange politikere og partisoldater, der skulle op i lygtepælene med valgplakater.

I Løkken i Sønderborg stod Benny Engelbrecht klar med sin meget specielle plakat, der er lavet af den lokale kunstner, L:RON:HARALD.

“L:RON gav mig det originale billede, som er malet på metal for omkring halvandet år siden og vi har lavet 250 nummererede valgplakater med L:RON:HARALDs værk på. Meningen er, at når valgkampen slutter den 5. juni, så kan de hurtige tage en plakat og hænge den op derhjemme”, siger Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ellen Trane Nørby var i gang med at ‘stripse’ plakater ved Kirketorvet.

“Når vi sætter plakater op, så mærker vi, at valgkampen rigtigt beynder”, siger Ellen Trane Nørby.

Mens hun har travlt med at ‘stripse’, kommer Benny Engelbrecht, der viser hende sin L:RON:HARALD-plakat.

“Jeg har jo læst kunsthistorie, så jeg interesserer mig bestemt for kunst. Og i Venstre har vi tidligere haft kunst på vores plakater”, siger Ellen Trane Nørby, der straks så, at det er L:RON:HARALD, der havde givet kunstnerisk støtte til hendes politiske modstander.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...