FV19: Oplev event hvor Radikal kandidat saver grænsebommen over

24. maj 2019 FV19

Rådhustorvet i Sønderborg afskaffer folketingskandidat Nils Sjøberg fra Det Radikale Venstre grænsebommen. Det gør han lørdag klokken 10.

Udstyret med sav og verbale skyts, vil Nils Sjøberg, folketingskandidat for det Radikale Venstre, gøre en ende på den unødvendige grænsekontrol, skriver Det Radikale Folkeparti.

På Rådhustorvet i Sønderborg vil Nils Sjøberg save grænsebommen over for på symbolsk vis at aflive symbolpolitikken omkring grænsebommen.

”Grænsekontrollen er til gene for tusinder af danskere og tyskere, som arbejder og studerer på hver sin side af grænsen. Den er dyr, symbolsk og ineffektiv”, siger folketingskandidat Nils Sjøberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med den Radikale Venstre Sønderborg sætter Nils Sjøberg fokus på det unødvendige spild af penge, der hver dag foregår ved grænsen mellem Danmark og Tyskland.

”Grænsekontrollen har kostet 275 millioner kroner siden 2016. Penge, som kunne være blevet brugt bedre på børnehaver, skoler, ældrepleje og lokal udvikling. Og meget andet fornuftigt”, siger Nils Sjøberg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Fra årsskiftet kan virksomheder skilte med social ansvarlighed

7. oktober 2022 Erhverv

I januar 2023 uddeler partnerskabet Sønderborg i Arbejde for første gang et Sønderborg i Arbejde-mærke for social ansvarlighed. Mærket uddeles for at anerkende de virksomheder, som tager et socialt ansvar og får folk, der har det svært ved at finde fodfæste, i arbejde. Mærket skal hvert år uddeles til lokale virksomheder, som påtager sig et […]

Læs mere...