FV19: Oplev event hvor Radikal kandidat saver grænsebommen over

24. maj 2019 FV19

Rådhustorvet i Sønderborg afskaffer folketingskandidat Nils Sjøberg fra Det Radikale Venstre grænsebommen. Det gør han lørdag klokken 10.

Udstyret med sav og verbale skyts, vil Nils Sjøberg, folketingskandidat for det Radikale Venstre, gøre en ende på den unødvendige grænsekontrol, skriver Det Radikale Folkeparti.

På Rådhustorvet i Sønderborg vil Nils Sjøberg save grænsebommen over for på symbolsk vis at aflive symbolpolitikken omkring grænsebommen.

”Grænsekontrollen er til gene for tusinder af danskere og tyskere, som arbejder og studerer på hver sin side af grænsen. Den er dyr, symbolsk og ineffektiv”, siger folketingskandidat Nils Sjøberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med den Radikale Venstre Sønderborg sætter Nils Sjøberg fokus på det unødvendige spild af penge, der hver dag foregår ved grænsen mellem Danmark og Tyskland.

”Grænsekontrollen har kostet 275 millioner kroner siden 2016. Penge, som kunne være blevet brugt bedre på børnehaver, skoler, ældrepleje og lokal udvikling. Og meget andet fornuftigt”, siger Nils Sjøberg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...