FV19: Sønderborg Kommune har fjernet valgplakater

15. maj 2019 FV19

Lørdag klokken 12 kom valgplakaterne med folketingskandidaterne op og hænge rundt omkring i Sønderborg-området og langt de fleste hænger helt korrekt.

Men Sønderborg Kommune  har fjernet omkring 50 valgplakater, som ikke overholdt reglerne.

”Jeg vil tro, vi har fjernet mellem 40 og 50 dobbelt-valgplakater, der hang ulovligt”, siger Jens-Kristian Mikkelsen, afdelingsleder ved Projekt & Anlæg i Sønderborg Kommune.

Jens-Kristian Mikkelsen fortæller til SønderborgNYT, at der er taget valgplakater ned fra alle områder af Sønderborg Kommune og at alle de politiske partier har fået fjernet en eller flere, ulovligt ophængte valgplakater.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Når vi tager en valgplakat ned, dokumenterer vi den ulovlige ophængte valgplakat med et foto og kører dem til opbevaring, hvorefter den pågældende folketingskandidat bliver kontaktet og bedt om at hente dem”, siger Jens-Kristian Mikkelsen til SønderborgNYT

“Det er typisk valgplakater der hænges i og omkring vejanlæg, som tages ned, fordi de er til fare for trafikken”, siger Jens-Kristian Mikkelsen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...